Cine este Georgeta Catrina de la Burlacul. Lucrează în club, ca dansatoare

Publicat pe

Cine este Georgeta Catrina de la Burlacul? Cele 25 de concurente au încercat să îl cucerească în prima ediție, dar trandafirul roșu a ajuns doar la 15 dintre tinerele dornice să îi fure inima lui Andi. Astăzi vă explicăm cine este, de fapt, Georgeta Catrina de la Burlacul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Se încinge lupta pentru inima lui Andi Constantin în emisiunea de la Antena 1. Andi Constantin are emoții uriașe, cu toate că este obișnuit să fie în fața camerelor de filmat. S-a temut, înainte de prima ediție Burlacul, că ar putea face o alegere greșită. După ce a suferit enorm la 20 de ani, când a fost părăsit de iubita lui, acum este determinat să decidă în funcție de rațiune.

‘E o oportunitate enormă… să stai să alegi din 25 de posibile drumuri în viață. Mi-e teamă să nu cumva să aleg greșit. La 20 și ceva de ani am ales cu inima, dar după ce acea experiență s-a terminat nu tocmai fericit, am decis că voi alege cu creierul', a declarat Burlacul Andi Constantin.

Cine este Georgeta Catrina de la Burlacul. Lucrează în club, ca dansatoareCine este Georgeta Catrina de la Burlacul. Lucrează în club, ca dansatoare

Cine este Georgeta Catrina de la Burlacul

Georgeta Catrina a fost chiar cea de-a doua concurentă care a primit trandafirul din partea lui Andi Constantin, în prima ediție Burlacul. S-a bucurat nespus de mult că a reușit să îl impresioneze cu farmecul ei, dar și cu trupul de invidiat.

Bruneta este o prezență discretă pe rețelele de socializare, dar chiar și așa se pot afla câteva informații despre ea, din descrierea postată pe Facebook. Georgeta este de profesie dansatoare, este originară din Câmpina și locuiește, în prezent, în Ploiești.

Citește și: Cine este Andreea Stoica de la Burlacul. Cele mai sexy fotografii cu ea

Citește și: Cine este Larisa Munteanu de la Burlacul. Are iubit, dar a încercat să-l sărute pe Andi

Citește și: Cine este Iulia Cazacu de la Burlacul. I-a oferit un cadou lui Andi

Cine sunt cele două dansatoare care au pus ochii pe Andi Constantin, la Burlacul

De asemenea, din fotografiile făcute publice de către concurenta de la Burlacul, se poate observa cu ușurință că are un corp la care visează mulți bărbați. Nici nu este de mirare, ținând cont de ocupația ei. Tot ea are ca motto: „dansează toată noaptea, dormi toată ziua”.

Georgeta Catrina nu este singura dansatoare care s-a înscris în competiție. Larisa Munteanu este recunoscută drept una dintre dansatoarele preferate ale maneliștilor. Din păcate pentru ea, s-a numărat printre cele 10 ghinioniste care au plecat acasă, în prima ediție Burlacul, din acest sezon.

Însă, chiar dacă nu l-a impresionat pe Andi Constantin cu farmecul ei, Larisa Munteanu i-a șocat pe fanii emisiunii într-un mod neplăcut. Mai precis, s-a aflat că bruneta are, de fapt, un iubit oficial acasă.

‘Larisa e mai îndrăgostită ca niciodată, și-a pierdut capul după el. Sunt nedespărțiți în această perioadă, de câteva luni încoace. O plimbă pe unde își dorește. Ea spune că vrea o vacanță, el îi face un cadou o vacanță în doi.

Merg la restaurante de lux, îi face cadouri care mai de care, nu îi refuză nimic și o răsfață și îi spune că o iubește. E clar, Larisa vrea să meargă cu relația cât mai departe, se simte și ea, în sfârșit, liniștită’, afirmă o amică de-ale Larisei Munteanu, pentru WOWbiz.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter