Roxana, primele declarații după ce Liviu Guță a anunțat divorțul: ”A zis că-l fac de rușine dacă lucrez”

Publicat pe

Roxana, actuala soție a lui Liviu Guță, face primele declarații, după ce artistul a anunțat că divorțează. Liviu a făcut publice detalii neașteptate din căsnicia lor, iar Roxana neagă tot ce al a spus la televizor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Vestea că Liviu Guță divorțează de Roxana după doar un an și trei luni de la cununia civilă a luat prin surprindere pe toată lumea. Actuala soție a cântărețului a vrut să își spună și ea partea și a negat tot ce el a declarat la TV.

Liviu Guță a mărturisit că Roxana era agresivă verbal, căuta ceartă din orice și îi interzicea să se vadă cu cei doi copii pe care îi are din căsnicia anterioară. Mai mult, actuala soție ar fi fost deranjată și de relația de prietenie pe care el o are în prezent cu mama copiilor lui.

Roxana, primele declarații după ce Liviu Guță a anunțat divorțul: 'A zis că-l fac de rușine dacă lucrez'Roxana, primele declarații după ce Liviu Guță a anunțat divorțul: 'A zis că-l fac de rușine dacă lucrez'

„Mie mi se pare că subiectul nu trebuia să ajungă la TV. Nu așa se spală rufele. Nu aș putea să-l denigrez pentru că așa a fost cu bune, cu rele, a fost soțul meu, încă e soțul meu și nu aș vrea să se ajungă la alte discuții care nu-și au rostul. Am greșit amândoi, dar el nu recunoaște.

Vreau să fac niște precizări. El se contrazice cu multe chestii. Dacă ne uităm pe Facebook-ul lui, el îmi scria mie mesaj de dragoste, acum vine și spune că din cauza mea nu și-a văzut copiii, din cauza nu a făcut muzică. Nu are cum să spună asta că eu i-am compus piesele. Nu a fost de cinci ori plecat de acasă. O singură dată ne-am certat a plecat la mama lui la Brașov o săptămână. S-a întors, am avut niște discuții, eu am mers la psiholog, trebuia și el să vina cu mine dar a refuza. Am fost la psiholog din cauza relației. Am crezut că probabil undeva greșesc, fac anumite chestii fără voia mea. Nu am mai fost căsătorită și am vrut să vorbesc cu un specialist.

În legătură cu copiii nu i-am interzis. Un bărbat care îsi iubește copiii, un tată nu ține cont de nimic, nici de femeia de lângă el. Nu puteam să-i spun să nu mai vorbească cu ei sau cum se specula că el le cumpăra copiilor și pe mine mă deranja. Eu nu sunt omul care să facă așa ceva, cum zice el. Urât? Nu am vorbit urât la adresa copiilor lui. Știți când am vorbit? Nu am putut să zic urât. Noi am vrut să facem un copil . Probabil s-a simțit lezat. Nu a făcut nimic, asta e problema.

L-ați intrebat de ce am fost agresivă verbal? Toate chestiile acestea veneau de undeva. El acum pe pandemie fiind învățat cu bani, să se vadă cu prieteni… am înțeles asta, dar eu am fost lângă el. Căuta ceartă din orice. Problema e la el, nu recunoaște. Să vorbesc despre gelozii? Să vorbim despre faptul că merg la spălătorie și la curățătorie și spune ca stau prea mult? (n.r. a fost violent verbal?) De multe ori, de foarte multe ori.', a spus Roxana, soția lui Liviu Guță.

Citește și: Liviu Guță divorțează a doua oară. Motivul pentru care pune punct căsniciei după 1 an: 'Nu mă lăsa să mă duc la copii'

Citește și: Nicoleta Guță, mărturisiri dureroase despre fostul soț: „M-a bătut în noaptea nunţii”

Citește și: Motivul real pentru care Liviu Guță s-a despărțit de prima lui soție, după 13 ani de căsnicie: „Să nu îți aduci cel mai bun prieten în casă'

Citește și: Jador, Cătălin Moroșanu și Lino Golden au lansat melodia „Sunt o forță': „Ideea acestui proiect…'

Roxana vrea să divorțeze mai repede de Liviu Guță

Femeia susține că artistul vrea să-i ia mașină, însă ea este cea care plătește rata la ea. Roxana a mai declarat că Liviu Guță nu a lăsat-o să lucreze, pentru că l-ar fi făcut de râs.

„În timpul pandemiei am zis și eu să muncesc. Nu, că-l fac de rușine dacă lucrez. Cum nevasta lui Liviu Guță să lucreze. Meseria de bază e de consilier juridic. Nu cred că s-ar putea ajunge la sentimente mai bune. În legătură cu mașina, vreau să se precizeze faptul ca el înainte să-l cunosc pe el dețineam un autoturism. El la cununie mi-a cumpărat o altă mașină de la un prieten. M-a făcut într-un fel sau altul să-mi vând mașina, și-a luat și el alta și acum când a plecat a vorbit cu băiatul să-mi ia mie mașina. Nu că nu am plătit eu rata. Mașina e pe firma prietenului lui, fiind în leasing. Vreau să mă lase în pace, să vină să divorțăm. I-am propus 2 variante: ori vine el, ori face o procură. Eu nu am intrat în posesia actului, merg, semnez, el după 30 de zile vine și semnează. Are lucruri aici, nu este nicio problemă, să vină să și le ia. Nu i-am sechestrat nimic. Eu nu sunt obligată să îți trimit ție lucrurile, tu trebuie să vii după ele.', a spus Roxana.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter