Jador, Cătălin Moroșanu și Lino Golden au lansat melodia "Sunt o forță": "Ideea acestui proiect..."

Publicat pe

Momentul mult așteptat a luat sfârșit! Jador, Cătălin Moroșanu și Lino Golden au lansat melodia „Sunt o forță'. În mai puțin de trei ore de la lansare, piesa a făcut peste 300.000 de vizualizări și are toate șansele să ajungă în trending-ul de pe YouTube.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Jador, Cătălin Moroșanu și Lino Golden au lansat împreună melodia „Sunt o forță'. Proiectul muzical se anunță a fi unul de succes, având în vedere impactul pe care l-a avut chiar din primele ore de la lansare.

Jador, Cătălin Moroșanu și Lino Golden au lansat melodia "Sunt o forță": "Ideea acestui proiect..."Jador, Cătălin Moroșanu și Lino Golden au lansat melodia "Sunt o forță": "Ideea acestui proiect..."

Este foarte important pentru mine să știți că ideea acestui proiect, a acestei formule, fiecare detaliu, inclusiv cel mai scurt cadru au fost concepute pe plaja din Republica Dominicană, în serile când nu mă aveam decât pe mine și pe Dumnezeu.

Forța vine de la Dumnezeu, bunătatea din suflet dar inspirația vine din orice întâlnesc in fiecare zi, drept urmare melodiile mele sunt inspirate din tot ce trăiesc!', a scris Jador pe Instagram, la Insta Story.

Citește și: Mario Fresh a dezvăluit de ce el și Jador au fost bătuți în Mamaia:”Mi-am luat un pumn în față, am căzut jos”

Citește și: Jador, urmărit de coșmaruri, după Survivor:„Asta mă face furios şi neputincios'

Citește și: Seya și Rareș Baliban de la Puterea Dragostei formează un cuplu?Detaliile care i-au dat de gol

Citește și: Sindy o atacă pe Maria Chițu, de la Survivor:„A venit de acasă cu o strategie'

Jador, Cătălin Moroșanu și Lino au lansat „Sunt o forță'

Am 1.77 la nivel înalt / Calc pedala, roata mușcă din asfalt/ Gagică-ta e în dreapta, sună ocupat / Nu mai vrea baieței/ Acum vrea un bărbat', sunt primele versuri ale melodiei cântate de Jador. Imediat după, Cătălin Moroșanu cântă: „Sunt un supraviețuitor/ Toți vor în vârf, dar nu e așa ușor/ Dau moda la nivel de campion/ Boss, stai cuminte, că tătuțu’ e beton'.

Muzica este realizată de Jador, iar versurile au fost compuse de acesta împreună cu Lino Golden și Bogdan Mocanu.

Am plâns la melodia asta… Mi-am adus aminte de voi doi cum erați în junglă… Bravo Jador. Forța Moro! Sunteti minunați', „Wow! Ce videoclip! Beton! Si melodia! O FORȚĂ! Bravo,  băieții!' sau „Doar ce a ieșit de o oră și eu deja am ascultat-o de 25 de ori! Fortza !!! Jador nr 1', sunt doar câteva dintre miile de comentarii lăsate de internauți la melodia lansată de Jador, Cătălin Moroșanu și Lino Golden.

Moroșanu nu e la prima colaborare de acest gen

De când a început show-ul din Republica Dominicană, Cătălin Moroșanu și Zanni au avut mai multe diferende, cei doi concurenți aruncându-și cuvinte grele. Puțină lume știe însă că luptătorul de K1 și artistul se cunosc de mai mulți ani și că Moroșanu chiar a interpretat un rol într-unul dintre videoclipurile lui Zanni.

În urmă cu doi ani, Zanni scotea pe piață videoclipul Senzație în care l-a avut invitat și pe Cătălin Moroșanu, care-și juca propriul rol – cel al unui luptător. Cei doi, în pofida aspectului de David și Goliat, au o confruntare în ring, din care, evident, Moroșanu a ieșit câștigător. Scenele violente sunt însă doar trucate, dar, cu siguranță, cei doi protagoniști nu și-au închipuit că, doi ani mai târziu, vor deveni, din prieteni, dușmani!

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter