Seya și Rareș Baliban de la Puterea Dragostei formează un cuplu? Detaliile care i-au dat de gol

Publicat pe

Surpriză de proporții! Seya și Rareș Baliban au tot fost surprinși unul în compania celuilalt și mulți sunt de părere că relația lor ar fi depășit granițele prieteniei. Fosta concurentă din cadrul show-ului matrimonial nu a negat când a fost întrebată, dar nici nu a confirmat. Ce se întâmpla între cei doi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Seya și Rareș Baliban de la Puterea Dragostei formează un cuplu? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor, după ce și-au făcut tot mai des apariția împreună.

Cei doi au fost protagoniștii unui clip muzical al artistei, iar în ultima perioadă au petrecut foarte mult timp unul în compania celuilalt.

Seya și Rareș Baliban de la Puterea Dragostei formează un cuplu? Detaliile care i-au dat de golSeya și Rareș Baliban de la Puterea Dragostei formează un cuplu? Detaliile care i-au dat de gol

Seya și Rareș Baliban, cel mai nou cuplu marca Puterea Dragostei?

Cei doi au postat pe rețelele de socializare mai multe filmulețe și imagini de la Oradea, orașul natal al fostului concurent de la Puterea Dragostei. Mai mult, tânărul ar fi dus-o pe Seya și în vizită la mama sa, pentru a o cunoaște, potrivit wowbiz.ro.

Seya a postat o imagine cu Rareș pe rețelele de socializare, iar fanii s-au grăbit să-i felicite: „Cei mai frumoși', „Distractie plăcută, sunteți foarte frumoși împreună', „Prea frumoși'.

La întrebarea „formați un cuplu?', Seya a răspuns cu o alt întrebare „voi ce credeți', semn că este posibil ca între ei să se înfiripat o relație. „Sunteți împreună', a mai întrebat cineva, iar răspunsul fostei concurente de la Puterea Dragostei nu a făcut decât să adâncească misterul: „vedem'. Cu toate acestea, la restul afirmațiilor de tipul „Sunteți împreună, vă stă foarte bine', Seya a ales să răspundă cu o inimioară.

Citește și: Cum arată Andra Volos de la Puterea Dragostei, după operația de rinoplastie.Primele imagini

Citește și: Daiana de la Puterea Dragostei are un nou iubit și se mărită!Cine este bărbatul care a cucerit-o

Citește și: Dorina Lazăr, amintiri dureroase cu mama vitregă:„Trebuia să mă așez pe pat și mă bătea cu cureaua'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a devenit Iulia Vântur celebră în India. Nu are legătură cu Salman Khan:„Eram într-o seară…'

Rares de la Puterea Dragostei a încercat să o cucerească pe Mariana

În trecut, Rareș Baliban a încercat să o cucerească pe Mariana de la Puterea Dragostei. Mai mult, inclusiv după ieșirea din competiție el a regretat că nu a putut avea o relație cu ea. A luptat luni la rând, însă nu a primit nicio șansă de la femeia pentru care nutrea sentimente.

În schimb, Mariana nu i-a împărtășit sentimentele și a decis să-și acorde o șansă cu un alt concurent, Cristian Comănici. Acum, Rareș pare să o fi dat uitării pe Mariana, canalizându-și atenția într-o altă direcție.

Cine este Seya de la Puterea Dragostei

Seya a avut un succes enorm de pe urma hit-ului Chocolata. Tânăra a avut multe concerte în marile orașe ale lumii. Concurenta de la Puterea Dragostei vorbește perfect limba turcă.

Seya este originară din Chișinău, Republica Moldova, părinții ei fiind basarabeni. După „Chocolata’, au urmat mai multe piese lansate de-a lungul timpului, cum ar fi „Muy Loco’, „Criminal’, „Tocame’, „Honey Money’ sau „Bastardo’. Tânăra a înregistrat mai multe cover-uri ale unor piese de dragoste turcești.

Pe numele real Silvia Costache, bruneta a avut ocazia inedită de a cânta la deschiderea concertului Rihannei din Kazahstan, în urmă cu câțiva ani

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter