Dorin Voiasciuc și Francisco Garcia, la un pas de bătaie, la Chefi la cuțite. "Cine ești tu să..."

Publicat pe

Dorin Voiasciuc și Francisco Garcia au fost la un pas de a se lua la bătaie la Chefi la cuțite! Stresul și-a spus cuvântul în echipa lui Sorin Bontea, care nu a câștigat până acum niciun battle, iar spiritele s-au încins între concurenții demoralizați.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dorin Voiasciuc și Francisco Garcia au fost protagoniștii unui scandal la Chefi la cuțite, după ultimul duel la care a participat echipa lor. Demoralizați de faptul că, până acum nu au reușit să câștige niciun battle cu echipa verde și au fost constant la duel, cei doi concurenți și-au pierdut cumpătul și a fost nevoie ca ceilalți colegi să intervină pentru a calma spiritele…

Dorin Voiasciuc și Francisco Garcia, la un pas de bătaie, la Chefi la cuțite. "Cine ești tu să..."Dorin Voiasciuc și Francisco Garcia, la un pas de bătaie, la Chefi la cuțite. "Cine ești tu să..."

Dorin Voiasciuc și Francisco Garcia, scandal la Chefi la cuțite

Sorin Bontea și echipa lui au început cu stângul competiția Chefi la cuțite, până acum aceștia nereușind să câștige niciun battle și intrând de fiecare dată la duel. Stresul, dar și faptul că între concurenți s-au creat animozități au dus în cele din urmă la certuri, neînțelegeri, dar și comentarii acide.

Citește și: Cine este Dorin Voiasciuc de la Chefi la Cuțite: „Calc pe cadavre”

Citește și: Cine este Francisco Jose Garcia Lopez de la Chefi la Cuțite. Are trei copii

Citește și: Alexandro Matias, eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 9. „Toată echipa a plâns'

Citește și: Dorina Lazăr, amintiri dureroase cu mama vitregă: „Trebuia să mă așez pe pat și mă bătea cu cureaua”/ EXCLUSIV

Protagoniștii unui scandal care a fost la un pas să escaladeze au fost, la ultimul duel, Dorin Voiasciuc și Francisco Garcia, care au avut o discuție aprinsă. Voiasciuc, un concurent extrem de ambițios și pe care colegii de echipă îl consideră individualist și arogant, i-a dat niște indicații lui Garcia. A contat, evident, și bariera limbii, pentru că spaniolul nu s-a făcut înțeles, dar a fost vizibil deranjat de superioritatea colegului său.

„Cine te crezi tu aici?”

Deși colegii săi din echipa verde consideră că este doar pentru el și că nu sare în ajutorul concurenților mai neexperimentați, Dorin Voiasciuc i-a dat niște ordine lui Francisco Garcia, iar spaniolul, enervat de gestul colegului său a replicat, nervos. Spiritele s-au încins rapid, iar colegii lor au fost nevoiți să intervină. La un moment dat, Rikito Watanabe s-a băgat literalmente între cei doi, temându-se că situația va escalada.

„Cine ești tu să-mi spui ce am eu de făcut?! Cine ești tu?! Cine te crezi tu aici?', i-a răspuns, enervat, Francisco Garcia.

„Nu mi se pare normal cum i-a spus Dorin lui Francisco, l-a deranjat și ăsta a luat-o razna', comentat colega lor, Elena Matei.

În cele din urmă, sorin Bontea a fost nevoit să intervină pentru a aplana conflictul între cei doi. Din nefericire, situația nu este prea roz pentru echipa verde, iar asta deoarece concurenții sunt nu doar frustrați și epuizați, ci și demoralizați de faptul că au intrat permanent la duel de când a început sezonul.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter