Cine este Francisco Jose Garcia Lopez de la Chefi la Cuțite. Are trei copii

Publicat pe

Cine este Francisco Jose Garcia Lopez de la Chefi la cuțite. Are 42 de ani, este bucătar, iar în urmă cu 6 ani s-a mutat în România pentru a-și deschide un restaurant și de atunci a rămas aici. Mai mult, mezinul său s-a născut în România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Francisco Garcia Lopez a venit la Chefi la cuțite decis să-i impresioneze pe chefi și să meargă cât mai departe în competiție. A primit cuțitele, a trecut și de bootcamp, iar ulterior a intrat în echipa lui Sorin Bontea, primind tunica verde. Spaniolul provenit din Palma de Mallorca se declară îndrăgostit de România, iar de 6 ani locuiește aici.

Cine este Francisco Jose Garcia Lopez de la Chefi la Cuțite. Are trei copiiCine este Francisco Jose Garcia Lopez de la Chefi la Cuțite. Are trei copii

Cine este Francisco Jose Garcia Lopez de la Chefi la cuțite

De meserie bucătar, Francisco Garcia Lopez de la Chefi la cuțite a pregătit două farfurii în audiții, reușind să-i impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Și a reușit din plin, deoarece a primit trei cuțite din partea chefilor. Concurentul, care a mărturisit că iubește România, are 42 de ani, este căsătorit și are trei copii, iar viața lui nu a fost una tocmai ușoară.

Citește și: Cine este Dorin Voiasciuc de la Chefi la Cuțite: „Calc pe cadavre”

Citește și: Cine e David Ioniță (Keed) de la Chefi la Cuțite. E cântăreț

Citește și: Cine este Teo Costache de la Chefi la Cuțite. Lucrează cu Adda

Citește și: Cine este Cristina Mălai de la Chefi la Cuțite. E bucătar-șef

Citește și: Cine este Elena Matei de la Chefi la Cuțite. Ascunde o mare dramă

„Nu aș schimba România pe altă țară. Mulți oameni îmi spun: ce caută un spaniol în România?! Nu știu, pentru că este o țară minunată. Mâncarea este minunată. Marea este minunată, muntele… Sunt îndrăgostit de România. Cu adevărat. Voi găti o oală de fructe de mare, este un super fel de mâncare, tipic familiei spaniole. Este un fel de mâncare tradițional care se pune în centrul mesei și fiecare se servește. O să mai fac o farfurie rece, un Samorejo cordobes, un preparat din Cordoba', a povestit Francisco Garcia Lopez de la Chefi la cuțite.

La final, când cele trei cloșuri s-au ridicat și a văzut trei cuțite, concurentul, emoționat, a izbucnit în lacrimi de bucurie.

Mezinul său s-a născut în România

Cine este Francisco Jose Garcia Lopez de la Chefi la cuțite. Spaniolul le-a povestit chefilor că s-a mutat în România cu șase ani în urmă. Sora sa, căsătorită cu un român, i-a propus atunci să deschidă un restaurant împreună. Drept urmare, acesta a decis să se mute în România cu familia. Spaniolul are trei copii și a mărturisit că mezinul său a venit pe lume în România.

Din păcate, viața sa nu a fost tocmai ușoară pentru Francisco Jose Garcia Lopez de la Chefi la cuțite… Copleșit de emoții, acesta a povestit că, deși de profesie este bucătar, a fost nevoit să lucreze și în construcții, pentru a putea să-și întrețină familia, în special în perioada pandemiei. Concurentul a venit la faimosul show culinar pentru a dovedi că este priceput în bucătărie, dar și pentru șansa de a primi oportunitatea de a se întoarce la profesia pe care o iubește atât de mult.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter