Andrei Dascălu de la Survivor, mesaj emoționant pentru mama sa. De ce nu i-a zis niciodată că o iubește

Publicat pe

Andrei Dascălu de la Survivor a fost extrem de emoționat când a primit un mesaj de la mama sa. Războinicul nu i-a spus niciodată ființei care i-a dat viață că o iubește și a explicat motivul pentru care a ezitat să facă acest lucru. De când este în Republica Dominicană, Andrei Dascălu nu a vorbit cu familia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andrei Dascălu de la Survivor a mărturisit că nu i-a spus niciodată mamei sale 'Te iubesc', pentru că nu a avut curaj. Concurentul din echipa Războinicilor s-a bucurat enorm când de 8 martie a primit un mesaj din partea ființei care i-a dat viață. Andrei Dascălu de la Survivor a fost extrem de emoționat și a transmis un mesaj pentru mama lui.

Andrei Dascălu de la Survivor, mesaj emoționant pentru mama sa. De ce nu i-a zis niciodată că o iubeșteAndrei Dascălu de la Survivor, mesaj emoționant pentru mama sa. De ce nu i-a zis niciodată că o iubește

 „Eu nu i-am spus niciodată că o iubesc. Nu am avut tupeul, dar cu ocazia asta la Survivor vreau să-i spun că o iubesc foarte mult, pe ea, pe taică-miu și pe sora mea.

Ei sunt pricipalii pentru mine, cei mai importanți din viața mea. De acum înainte voi trage și mai mult, mă voi concentra cum a spus. Vouă va spun, iubiți-vă părinții cât mai sunt, când nu o să mai fie o să va pară rău.

Nu am avut curajul, nu sunt genul să-i spun că o iubesc sau să o iau în brațe sau să o pup. Acum îmi pare rău că nu am făcut treaba asta înainte și o să o prețuiesc mai mult pe ea. O s-o fac de câte ori o să am ocazia, pentru că știu că o facefericită. O să mă schimb și o să vadă și ea', a spus Andrei Dascălu la Survivor România.

Citește și: Cine este Andrei Dascălu de la Survivor. A plecat din România când avea 2 ani

Citește și: Roxana Ghiță și Andrei Dascălu, cel mai nou cuplu de la Survivor? „Se înfiripă ceva drăguț”

Citește și: Starlin, dezvăluire neașteptată despre Maria și Albert de la Survivor. „Poate mergem și la nuntă'

Citește și: Scandal între Elena Marin și Raluca Dumitru, la Survivor: „Fetița mea, te iau de cozile alea…'

Andrei Dascălu de la Survivor, mesaj emoționant de la mama sa

Concurentul nu și-a mai văzut familia de câteva luni, iar orice semn de acasă este emoționant pentru el. Mama lui Andrei Dascălu de la Survivor i-a dat câteva sfaturi fiului ei și l-a încurajat să stea în competiție până la final.

„Scumpul meu băiat, suntem mândri de tine, îți simțim lipsa, să nu te îngrijorezi pentru că toți de acasă sunt bine.Știm că este foarte greu, dar îți ținem pumnii și te încurajăm. Ne este foarte dor de tine, dar te așteptăm acasă la finalul emisiunii. Să fii mai concentrat pe finalul traseului și să arăți că ești un Războinic, un luptător și un campion cum te știm noi. Te îmbrățișăm cu drag', este mesajul pe care l-a primit Andrei Dascălu de la mama sa.

FOTO: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter