Horoscop 10 mai 2021. Scorpionii, favorizați în dragoste

Publicat pe

Horoscop 10 mai 2021. Astrele le dau de lucru astăzi multor nativi, care vor fi puși în situația de a face alegeri importante pe plan profesional sau de a-și rezolva problemele amoroase. Vestea bună este că pentru orice problemă va exista rezolvare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 10 mai 2021 – Berbec

Latura personală este bine aspectată azi, iar comunicarea te va ajuta să-ți faci cunoștințe noi, dar și să reglezi unele neînțelegeri trecute avute cu cineva apropiat. Mai mult, și planul sentimental este bine aspectat, iar relația ta ar putea trece la un nivel superior.

Horoscop 10 mai 2021 – Taur

Azi te domină impulsivitatea, iar agresivitatea din limbaj ar putea să-ți creeze probleme. În plus, nici nu gândești obiectiv, iar rezultatul ar putea fi dezamăgitor atât pentru tine, cât și pentru cei din jur. S-ar putea să iei niște decizii importante cu privire la viitorul tău azi și să faci niște schimbări pe plan personal… Dar, atenție, graba ar putea să strice treaba!

Horoscop 10 mai 2021 – Gemeni

Configurația astrală a acestei perioade te va face să-ți vezi viața într-o lumină nouă. Vei constata astfel că nu toate alegerile făcute sunt inspirate… Nu te lăsa pradă depresiei, analizează totul cu obiectivitate și vei vedea că această întârziere în rezolvarea problemelor va fi de bun augur. Pe plan sentimental, iese soarele pe strada ta!

Horoscop 10 mai 2021 – Rac

Deși problemele profesionale te bântuie non-stop, vei reuși să treci cu bine peste niște momente delicate la job, ba, mai mult, efortul tău va fi apreciat de superiori. Iar spre seară vei avea parte de o surpriză pe plan amoros. Nu e exclus ca o persoană din trecut să reapară în viața ta.

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii.Compatibilitate garantată

Citește și: Zodii care nu se vor înțelege niciodată cu Taurul

Citește și: Horoscopul lunii mai.Zodiile ferite de probleme

Citește și: Zodii dramatice.Nativii care sunt greu de suportat

Horoscop 10 mai 2021 – Leu

Planul profesional nu este deloc bine aspectat în această perioadă, iar asta te revoltă, deoarece ai depus eforturi pentru a-ți duce la bun sfârșit proiectele. Totuși, dacă dorești să faci o schimbare, acesta este cel mai bun moment să-ți schimbi jobul. Nu te lăsa amăgită de orice ofertă însă, fiindcă ai putea da vrabia din mână pentru cioara de pe gard!

Horoscop 10 mai 2021 – Fecioară

Astăzi ai ocazia de a duce la bun sfârșit planurile pe care le aveai. Ultimele probleme survenite în cazul unor proiecte s-au rezolvat, în sfârșit, iar tu vei putea avansa cu lucrul și vei putea realiza tot ce ți-ai propus. În familie pot să apară anumite discuții, însă totul se va rezolva comunicând.

Horoscop 10 mai 2021 – Balanță

Ești o persoană mult prea riguroasă și chibzuită ca să le permiți celor din jur să preia controlul asupra vieții tale… Din păcate însă, în ultima vreme asta s-a întâmplat! A venit momentul să te gândești mai mult la tine și mai puțin la alții, dacă vrei ca viața ta sentimentală, dar și cea profesională să se schimbe.

Horoscop 10 mai 2021 – Scorpion

Simți nevoia mai mult ca niciodată azi de intimitate și de iubire, așadar tu și jumătatea ta veți avea parte de clipe memorabile. Și pe plan profesional lucrurile merg bine, strădaniile tale recente urmând să-și arate roadele curând. Sensibilitatea de care dai dovadă în ultimul timp s-ar putea să-ți creeze însă și necazuri – unii ți-ar putea aprecia greșit bunăvoința.

Horoscop 10 mai 2021 – Săgetător

Astăzi ești pur și simplu de neoprit! Ai energie, idei și dorința de a le pune în practică. Și vei reuși tot ceea ce-ți propui, atât pe plan profesional, cât și personal. Atenție însă, e posibil ca apropiații să considere obositoare insistența ta și nu e exclus să intri și într-un mic conflict!

Horoscop 10 mai 2021 – Capricorn

Te vei conecta mai mult ca niciodată cu latura ta spirituală, artistică, azi. Din păcate, nu vei da atenție realității înconjurătoare și ai putea să pierzi din vedere lucruri importante, în special la job. Relația cu persoana iubită se va îmbunătăți azi, mai ales datorită dispoziției tale romantice.

Horoscop 10 mai 2021 – Vărsător

Va fi o zi dedicată cu precădere familiei și prietenilor. Azi vei reuși să rezolvi unele probleme domestice care îți stăteau de mult pe cap și e posibil să dai lovitura pe plan amoros. Din punct de vedere emoțional, lucrurile se vor regla, însă în planul sănătății situația scârțâie. Nu ezita să ceri sfatul unui specialist dacă ai probleme!

Horoscop 10 mai – Pești

Ai o mie de probleme pe cap, dar, paradoxal, vei reuși să le rezolvi pe toate, chiar dacă toată lumea trage de tine din toate părțile. Se pare că și acasă, și la serviciu ești persoana indispensabilă azi. Culmea, familia îți va reproșa că te interesează doar serviciul, iar la job ți se va atrage atenția că nu te poți concentra… Sfârșitul zilei va fi însă eliberator.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter