Horoscopul lunii mai. Zodiile ferite de probleme

Publicat pe

Horoscopul lunii mai vine cu schimbări interesante pentru multe zodii. O parte sunt norocoase, căci le va merge bine atât în plan profesional, cât și amoros. La polul opus, se află zodiile ghinioniste, care vor înâmpina probmele această lună. Iată ce prezic astrele și la ce trebuie să fie atenți nativii în perioada următoare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Horoscop mai pentru Berbec

Ai mai multă energie ca niciodată! Simți că ai putere nu doar să muți munții din loc, ci și să-ți duci la îndeplinire toate proiectele pe care le-ai tot amânat. Visele tale prind contur și simți că ai puterea de a pune în practică cele mai îndrăznețe dorințe!

Horoscop mai pentru Taur

În mai, îți recâștigi încrederea în toate aspectele vieții datorită influenței Soarelui. Îți acorzi toată atenția din lume și, în sfârșit, te pui pe primul plan pentru că, în ultima vreme, ai avut grijă de toată lumea, mai puțin de tine. Profesional și amoros îți merge din plin

Horoscop mai pentru Gemeni

Ai avut câteva conflicte, în primăvara aceasta, care te-au secat de energie. Ești obosită și ai nevoie de o pauză, așa că nu mai amâna asta! Dă-ți timp să-ți reîncarci bateriile și pune pe primul loc binele tău fizic și psihic, apoi alte lucruri care suportă amânare!

Horoscop mai pentru Rac

Ți-e greu să te concentrezi în această lună și ai tendința să începi 100 de lucruri, dar să nu termini niciunul. Stai o clipă, analizează-ți opțiunile și ia-le pe rând! Te epuizezi și nu vei reuși să rezolvi nimic așa. Ai energie multă, dar canalizeaz-o unde trebuie.

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: 5 zodii care se îndrăgostesc repede.Iubăreții horoscopului

Citește și: Zodii incompatibile.Zodiile care nu trebuie să formeze un cuplu

Horoscop mai pentru Leu

Mai este o lună a dragostei pentru tine, dar și o perioadă dedicată familiei. Simți nevoia să petreci mai mult timp cu cei dragi, cu oamenii apropiați sufletului tău. Ei îți încarcă bateriile și te ajută să faci față și situației aglomerate de la locul de muncă.

Horoscop mai pentru Fecioară

Ești sub influența lui Jupiter, iar asta înseamnă că îți dorești să acumulezi cât mai multe informații despre tot și toate. Poți începe un curs la care te gândești de ceva timp, cert este că vrei să înveți lucruri noi. Este o perioadă ideală și pentru sport, așa că nu mai amâna!

Horoscop mai pentru Balanță

Venus îți aduce prosperitate pe toate planurile în mai! Știi expresia „ți s-au înecat corăbiile atunci când totul merge prost? Ei bine, tu trăiești în luna asta fix pe dos, adică îți merge excelent și profesional, și amoros. Și cu sănătatea stai foarte bine!

Horoscop mai pentru Scorpion

Relația cu partenerul de viață este într-una dintre cele mai frumoase perioade ale voastre. Vă înțelegeți perfect și faceți planuri de viitor. Dacă ești singură, sunt șanse mari să-ți întâlnești sufletul-pereche, omul alături de care se prevede un viitor luminos

Horoscop mai pentru Săgetător

Este momentul perfect pentru a te gândi la obiceiurile proaste și pentru a începe să te lupți cu ele. Deși pare greu de schimbat ceva, astrele îți dau toată puterea pentru a reuși. Cu influența Soarelui, vei fi foarte optimistă și cu poftă de viață.

Horoscop mai pentru Capricorn

Cu influența lui Marte, luna mai se va desfășura în spiritul ordinii și al organizării pentru tine. Nu îți organiza doar hainele în dulap, ci și viața și anturajul. Îndepărtează aspectele care îți fac rău și oamenii cu
care nu mai rezonezi. Este o decizie foarte bună!

Horoscop mai pentru Vărsător

Cu ajutorul binefăcător al Soarelui, luna mai îți va aduce abilități de leadership. Tu ești oricum un lider înnăscut, ai putere de coordonare, ieși ușor din situații grele, ești tipicar și bine organizat. Dar, în luna asta, totul va fi la superlativ!

Horoscop mai pentru Pești

Îți pui ordine în relația cu partenerul. Te nemulțumesc unele lucruri de ceva vreme, și acum simți că e momentul să le clarifici. Această perioadă ar putea aduce și remușcări pentru trecut. Nu ar trebui să sapi prea adânc, ci mai degrabă să privești înainte.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter