Cătălin Botezatu și tatăl lui s-au operat de cancer în aceeași zi: „Fără să știm unul de celălalt”

Publicat pe

Cătălin Botezatu a suferit de cancer la plămâni și a fost nevoit să se opereze de urgență. Acesta a mărturisit cum au aflat părinții lui despe boala nemiloasă cu care el se confrunta. Ba mai mult, Cătălin Botezatu a dezvăluit că tatăl lui s-a operat în aceeași zi cu el tot din cauza cancerului la plămâni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu a vorbit despre cancerul de plămâni cu care s-a confruntat. Acesta a fost nevoit să se opereze de urgență în străinătate. Având în vedere că știau foarte puține persoane despre boala cu care el se confrunta, celebrul designer a ales să nu le spună părinților despre starea lui de sănătate.

Cătălin Botezatu și tatăl lui s-au operat de cancer în aceeași zi: „Fără să știm unul de celălalt'Cătălin Botezatu și tatăl lui s-au operat de cancer în aceeași zi: „Fără să știm unul de celălalt'

Cătălin Botezatu a spus că mama lui știa că el are niște probleme de sănătate, dar nu și faptul că urma să se opereze de cancer. Acesta a dezvăluit că ar fi existat riscul ca mama lui să moară dacă i-ar fi dezvăluit adevărul despre starea lui de sănătate.

Mama dacă ar fi știut cu adevărat ce s-ar fi întâmplat, ar fi murit. Ea este foarte sănătoasă, cum poate să fie o femeie la vârsta ei. Nu am vrut să o expun, abia după ce am terminat cu operația și totul a fost bine, bunica s-a dus și i-a spus cum stau lucrurile. A știut așa… o chestie, dar nu a știu că mă operez și că s-ar putea să nu mă mai întorc acasă.', a spus Cătălin Botezatu.

Citește și: Cătălin Botezatu s-a infectat cu COVID-19, după ce a fost operat de cancer la plămâni:'Mi-a fost frică'

Citește și: Cine este și cum arată fratele secret al lui Cătălin Botezatu.Are 30 de ani și ar putea fi manechin!

Citește și: Creatorul de modă Alber Elbaz a murit la 59 de ani.Era infectat cu COVID-19

Citește și: De ce a murit mezzosoprana Maria Macsim Nicoară.Anchetatorii l-au trimis în judecată pe soțul artistei

Cătălin Botezatu și tatăl lui s-au operat în aceeași zi

Operația lui Cătălin Botezatu a fost un succes. După puțin timp de la intervenție, designer-ul a aflat că și tatăl lui, despre care știa că se luptă cu aceeași boală, a fost operat de cancer la plămâni în aceeași zi.

Pe tatăl meu…a fost o chestie urâtă pentru că el cu un an înainte de a se întâmpla asta, el s-a îmbolnăvit și el de un cancer la plămâni, l-am ajutat, am fost lângă el, dar din păcate fix în ziua în care m-am operat s-a operat și el, aici în România. Fără să știm unul de celălalt', a mai spus Cătălin Botezatu, potrivit spynews.ro.

Cătălin Botezatu, despre cum a aflat că are cancer

Cătălin Botezatu a vorbit despre cum a aflat că suferă de cancer. Designe-ul a spus că, în urma unor analize, medicii au descoperit că are o formă „mai ciudată' de apendicită. Acesta s-a operat în România, iar medicii i-au spus că au descoperit, de fapt, o tumoră în spatele apendicului.

Mă simțeam ok, doar că eu de două ori pe an îmi fac un check out complet. După ce am terminat analizele generale, i-am spus medicului că simt o serie de înțepături în partea dreaptă. Specialistul turc mi-a propus să ma supună unui test ecograf foarte performant unde a descoperit că am o formă mai ciudată de apendicită. M-am operat în România, și aici au descoperit că, de fapt, în spatele apendicului era o tumoră. Mi-au spus că e cancer. Tratamentul de după l-am urmat în Turcia, acum sunt vindecat, am urmat un tratament care încă în România se face empiric!', a declarat Cătălin Botezatu în cadrul unei emisiuni TV.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter