Roxana Ghiță, adevărul despre cum se comportă Războinicii cu fetele, la Survivor: "Băieții de la noi…"

Publicat pe

Roxana Ghiță a fost nevoită să renunțe la competiția Survivor România din cauza unor probleme medicale. Întoarsă din Republica Dominicană, aceasta a făcut mai multe dezvăluiri despre colegii săi și despre modul în care se comportau băieții cu fetele din echipa Războinicilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Roxana Ghiță, fostă concurentă Survivor România, a vorbit despre cum se comportau băieții din echipa Războinicilor cu fetele. Aceasta a afirmat că au fost respectate de către băieți, dar a ținut să vorbească mai mult despre atitudinea lui Musty de la Survivor.

Roxana Ghiță a dezvăluit că, atunci când s-a întors de la spital, Alin și Musty se certaseră „ca două femei'. De asemenea, a adăugat că Musty nu a făcut atât de multe lucruri la Survivor așa cum acesta s-a lăudat.

Roxana Ghiță, adevărul despre cum se comportă Războinicii cu fetele, la Survivor: "Băieții de la noi…"Roxana Ghiță, adevărul despre cum se comportă Războinicii cu fetele, la Survivor: "Băieții de la noi…"

„Băieții de la noi chiar ne-au respectat. Ne uitam la certurile Faimoșilor și nu ne venea să credem. Musty mi se pare că nu a facut atât de multe lucruri pe cât se laudă.

El ne-a ajutat în primele două săptamâni, dar apoi nu a mai contribuit atât de mult. El nu a pus pereți, noi toți știam să tăiem cocos. Nu stătea degeaba, dar tot timpul făcea lucruri pe care și noi știam să le facem. Alin se ducea, tăia lemne, ajuta să facem uscătorul, a săpat nisip cu mâinile. Tăiatul cocosului era monopolizat de Musty, iar făcutul focului era monopolizat de Sorin, iar apoi ne scoteau ochii. Mi-a povestit Andrei după ce m-am întors de la spital că Alin și Musty s-au certat ca două femei', a povestit Roxana Ghiță de la Survivor la Teo Show.

Citește și: Andrei de la Survivor a recunoscut.Ce simte, de fapt, pentru Roxana Ghiță

Citește și: De ce a participat Roxana Ghiță la Survivor. Nu a făcut-o pentru bani:mama ei este angajată la Guvern

Citește și: De ce a lipsit Lora de la emisiunea Vorbește Lumea.Cove a făcut anunțul

Citește și: Televiziunea din România care difuzează integral interviul cu Meghan Markle și Prințul Harry, de la Oprah.În ce zi îl puteți urmări

Relația dintre Roxana Ghiță și Andrei

Roxana Ghiță a mărturisit că a fost curată două luni de zile de către Jador, dar pe Războinică nu a interesat-o propunerea cântărețului. Ea a pus ochii pe cu totul altă persoană. Este vorba despre Andrei Dascălu.

Însă, deși s-au sărutat și i-a dat de înțeles Războinicului că îl va aștepta acasă, Roxana Ghiță nu crede că va exista o continuare a relației lor și în afara competiției.

„Probabil s-ar fi întemeiat ceva, ideea e că din cauza problemelor mele de sănătate nu am mai putut să mă gândesc la nimic altceva decât la mine, să îmi revin. S-a risipit așa orice… Se înfiripase așa la început, dar e o persoană foarte dragă și clar o să ne mai vedem.

Îl duce capul, e carismatic, doar că e puțin interiorizat în el și nu cred că este neaparat un impas că am plecat, sper să fie un moment în care să se deschidă. Are ce să ofere' , a declarat Roxana Ghiță.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter