Televiziunea din România care difuzează integral interviul cu Meghan Markle și Prințul Harry, de la Oprah. În ce zi îl puteți urmări

Publicat pe

Interviul acordat de Meghan Markle și Prințul Harry vedetei de televiziune Oprah Winfrey a fost unul spumos și a dat naștere la mai multe controverse legate de familia regală britanică. Cei doi au vorbit despre dificultățile pe care le-au întâmpinat din cauza Casei Regale, dar și despre motivele care i-au făcut să renunțe la titlurile lor. Acum, acest interviu faimos va fi difuzat și la noi de către Prima TV.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Meghan Markle și prințul Harry au vorbit pentru prima dată într-un interviu despre dificultățile pe care le-au întâmpinat ca membri seniori ai Casei Regale a Marii Britanii. Interviul a fost acordat celebrei Oprah Winfrey și a fost mediatizat în toată lumea.

Acum, interviul care a dat naștere la tot felul de controverse va putea fi urmărit și în România. Acesta va fi difuzat de către Prima TV, duminică, 21 martie, de la ora 12.00. 

Televiziunea din România care difuzează integral interviul cu Meghan Markle și Prințul Harry, de la Oprah. În ce zi îl puteți urmăriTeleviziunea din România care difuzează integral interviul cu Meghan Markle și Prințul Harry, de la Oprah. În ce zi îl puteți urmări

Interviul a fost difuzat în Statele Unite ale Americii de către postul de televiziune CSB și a înregistrat audiențe record. Mai exact, peste 17 milioane de americani s-au uitat la televizor în intervalul orar în care a fost difuzat interviul de două ore.

Meghan Markle și Prințul Harry, interviu exploziv

Ducii de Sussex au vorbit pentru prima oară despre viața la Buckingham, care nu s-a dovedit deloc una atât de glam cum se bănuia. Meghan a fost constant în atenția publicului, iar faptul că este metisă i-a adus multe probleme. Meghan a mărturisit în cadrul interviului că a fost forțată să se cenzureze, iar pe parcursul șederii la Buckingham nu a avut acces la pașaport, la permisul de conducere și nici la chei, care i-au fost returnate abia la o lună după ce ea și Harry s-au mutat, notează CNN.

Citește și: Mesajul ascuns transmis de Elisabeta a II-a, după interviul dat de Meghan și Harry, la Oprah.Experții au dezvăluit totul!

Citește și: Meghan Markle, atacată dur de sora ei, Samantha, după interviul cu Oprah:”Adevărul a fost complet ignorat”

Citește și: Kate Middleton este „tristă, dezamăgită și rănită' după acuzațiile lui Meghan Markle:„Credea că totul s-a rezolvat…'

Citește și: Nelu Ploieșteanu, în stare gravă la ATI cu COVID-19.Inițial, a refuzat internarea

Harry i-a povestit lui Oprah că decizia de de părăsi familia regală a fost luată deoarece a simţit o lipsă de sprijin şi de înţelegere din partea familiei. Ducele de Sussex a menționat și că tratamentul la care el și Meghan au fost supuși ar fi mâhnit-o mult pe Prințesa Diana, care ar fi fost „supărată din cauza celor întâmplate'. De altfel, el a menționat că Charles și William, tatăl și fratele său, sunt prizonieri ai sistemului.

Meghan Markle și Prințul Harry s-au căsătorit în secret

Poate cea mai șocantă veste pe care au dat-o Meghan Markle și Prințul Harry în interviu a fost faptul că, de fapt, în momentul în care o lume întreagă i-a văzut punându-și pirostriile ei erau deja căsătoriți de trei zile! Cei doi au spus DA în faţa arhiepiscopului de Canterbury, Justin Welby, înainte de ceremonia din 19 mai 2018.

Nimeni nu ştie. Dar l-am chemat pe arhiepiscop şi i-am spus: Acest spectacol este pentru lume, dar noi vrem ca unirea noastră să fie între noi‘, i-a Meghan lui Oprah Winfrey.

Întrebată dacă povestea ei de dragoste cu Harry a avut până la urmă un final fericit, Meghan a mărturisit: „Mai fericit decât al oricărui basm pe care l-ai citit vreodată’.

Sursa Foto: Hepta, Instagam

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter