Meghan Markle, atacată dur de sora ei, Samantha, după interviul cu Oprah: "Adevărul a fost complet ignorat"

Publicat pe

Samantha Marke, sora vitregă a lui Meghan, a lovit din nou. Iată ce acuzații i-a adus acesteia soției Prințului Harry la scurt timp după ce interviul lor șocant cu Oprah Winfrey a fost difuzat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

După interviul șocant în care Ducii de Sussex au vorbit despre viața la Palatul Buckingham, Samantha Markle, sora vitregă a lui Meghan, a ieșit la atac, reproșându-i surorii sale vitrege că a folosit depresia pentru a-i trata pe cei din jur cu o totală lipsă față de respect și de adevăr.

Samantha Markle, atac dur la adresa surorii sale!

După ce a ieșit la rampă de nenumărate ori, discreditându-și sora cu fiecare ocazie, iată că Samantha Markle (56) a comentat din nou, sora sa și soțul ei au apărut la Oprah, în cadrul interviului pentru CBS.

Printre altele, Meghan Markle a răspuns și întrebărilor despre sora sa vitregă Samantha, în cadrul interviului difuzat de CBS. ducesa de Sussex a fost întrebată ce părere are despre cartea lansată în luna ianuarie de Samantha, The Diary of Princess Pushys Sister.

Ducesa de Sussex a răspuns: „Cred că ar fi foarte greu să le spui tuturor ceva despre mine când nu mă cunoști'. A mai  susținut că nu și-a văzut sora vitregă de aproape două decenii.

Samantha a reacționat imediat: „Adevărul a fost complet ignorat și omis”, a spus Samantha pentru Inside Edition, după ce Meghan a susținut: „Nu o prea cunosc (pe Samantha)”, deși cele două au crescut având același tată.

Citește și: Thomas, tatăl lui Meghan Markle, primele declarații după interviul fiicei sale cu Oprah

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, interviu șocant la Oprah! „Nu mai voiam să fiu în viață”

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, confesiuni dureroase în interviul cu Oprah Winfrey. Ce au spus despre Prințesa Diana

Citește și: Regina, prima declarație după interviul scandalos acordat de Prințul Harry și Meghan: „Vor fi întotdeauna…”

„Cum poate să spună că nu o cunosc?”

Samantha a fost foarte deranjată de declarațiile surorii sale și a ripostat la scurt timp după ce Meghan a mărturisit că nu-și cunoaște sora cu adevărat.

„Cred că ar fi foarte greu să spui totul când nu mă cunoști. Nu mă simt confortabil vorbind despre oameni pe care nu-i cunosc cu adevărat. Am crescut ca un copil singur la părinți, ceea ce toți cei care au fost alături de mine știu. Mi-am dorit frați', a mărturisit Meghan pentru Oprah.

Samantha a venit însă cu dovezi, oferind presei fotografii cu ele două de-a lungul anilor, dintre care una de când Meghan a absolvit facultatea, în 2008.

„Nu știu cum poate să spună că nu o cunosc și că a fost singură la părinți. Avem fotografii împreună surprinse într-o viață. Deci cum poate să spună că nu mă cunoaște?', a obiectat Samantha Markle.

De ce și-a schimbat Samantha numele de familie

Meghan a mai ținut să menționeze un amănunt extrem de important… Și anume că sora ei și-a reluat numele de Markle la vârsta de 50 de ani, după ce ea și-a început relația cu Prințul Harry.

„Cred că asta spune suficient de multe', a concluzionat Meghan. Ducesa de Sussex a sugerat că sora ei vitregă a sesizat potențialul și a profitat de toată povestea, încercând să valorifice interesul suscitat de Meghan și Harry în scop propriu.

Samantha Markle a negat și aceste acuzații, aducând în apărarea sa fotografii. A subliniat și că ea a depus o petiție încă din 1997 prin care cerea să revină la numele de Markle.

„M-am numit Markle înainte ca ea să se numească Markle. Mi s-a părut destul de ciudat că a spus că mi-am schimbat numele când l-a cunoscut ea pe Harry. Markle a fost dintotdeauna numele meu', a mai spus Samantha.

De altfel, Samantha a precizat și că „a fost rănită din cauză că nu a fost invitată' la nunta surorii sale vitrege.

Mai mult, Samantha a mărturisit că nu are niciun pic de compasiune pentru Meghan, însărcinată acum cu al doilea copil, după ce aceasta a mărturisit că s-a gândit să se sinucidă.

„Depresia nu este o scuză să tratezi oamenii ca pe niște cârpe și să te descotorosești de ei', a conchis Samantha.
 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter