Kate Middleton este „tristă, dezamăgită și rănită” după acuzațiile lui Meghan Markle: „Credea că totul s-a rezolvat...”

Publicat pe

Interviul dat de Meghan Markle și Prințul Harry pentru Oprah Winfrey a fost unul spumos și a agitat apele din toate punctele de vedere. Cei doi au făcut mai multe dezvăluiri despre familia regală, iar Kate Middleton a fost afectată de ceea ce au declarat Ducii de Sussex.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Meghan Markle și Prințul Harry au făcut mai multe dezvăluiri despre relația lor cu membrii familiei regale, dar și despre motivele care i-au determinat să renunțe la titlurile lor. Katie Nicholl, jurnalista specializată în familia regală britanică, a mărturisit că ducesa de Cambridge a urmărit interviul și că a fost profund dezamăgită în momentul în care Meghan Markle a spus despre Kate Middleton că a făcut-o să plângă înainte de nuntă.

Kate Middleton este „tristă, dezamăgită și rănită' după acuzațiile lui Meghan Markle: „Credea că totul s-a rezolvat...'Kate Middleton este „tristă, dezamăgită și rănită' după acuzațiile lui Meghan Markle: „Credea că totul s-a rezolvat...'

„A fost foarte greu pentru Kate în ultimele zile, dar ducesa și-a respectat angajamentele oficiale. Oamenii au observat că părea abătută și reținută. În culise, era tristă, dezamăgită și rănită. Din ce am aflat, există mai multe variante (n.r. despre cearta de dinainte de nuntă), nu doar cea prezentată de Meghan.

Kate credea că totul s-a rezolvat, astfel încât redeschiderea discuției despre acest subiect a fost umilitoare. Kate nu poate răspunde acestor acuzații, iar Harry și Meghan știu foarte bine acest lucru', a declarat Katie Nicholl pentru publicația britanică OK! Magazine.

Citește și: De ce i-a interzis Familia regală lui Meghan Markle să socializeze cu prietenii și chiar să iasă cu mama ei în oraș

Citește și: De ce s-au căsătorit Meghan Markle și Prințul Harry de două ori. Ce s-a întâmplat la ceremonia secretă:”În grădina din spate…”

Citește și: Iulia Albu a criticat-o dur pe Oana Roman:„O fotografie atât de prelucrată'

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, revoltată de cum a tratat Poliția cazul lui Laurette.„E tentativă de omor'

Kate Middleton a făcut-o pe Meghan să plângă

În cadrul interviului care a dat naștere la tot fel de controverse, Meghan Markle a mărturisit că a fost făcută să plângă de către Kate Middleton înainte de nuntă, chiar dacă tabloidele britanice au relatat la acea vreme că lucurile au stat total invers. Incidentul a avut loc cu puțin timp înainte de nunta ei cu Prințul Harry, iar ulterior Kate Middleton i-a cerut scuze.

„Toată lumea în cadrul instituţiei (casa regală – n.r.) ştia că acest lucru nu era adevărat’, a mărturisit Meghan, subliniind că acesta a fost începutul unei „adevărate campanii de denigrare’, dar şi „un punct de cotitură’ în relaţiile sale cu familia regală britanică.

 „- Ai auzit spunându-se despre tine că ai făcut-o pe Kate Middleton să plângă? a întrebat-o Oprah Winfrey.

– Am auzit despre asta.

– Ai auzit despre asta?

– A fost un moment de cotitură.

– Ai făcut-o pe Kate să plângă?

– Nu. S-a întâmplat invers.

– Explică-ne ce vrei să spui.

Cu câteva zile înainte de nuntă, ea (Kate) a fost supărată în legătură cu ceva. Avea dreptate în problema respectivă, care avea legătură cu rochiile domnişoarelor de onoare. M-a făcut să plâng. Chiar m-a rănit', a spus Meghan în cadrul interviului.

Sursa Foto: Hepta, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter