Adriana Bahmuțeanu, revoltată de cum a tratat Poliția cazul lui Laurette. „E tentativă de omor”

Publicat pe

Laurette s-a simțit rău la două zile după ce a fost bătută de un bărbat într-o cameră de hotel, iar prietenele ei, Adriana Bahmuțeanu și Claudia Ghițulescu, au dus-o la Spitalul Floreasca pentru investigații. Adriana Bahmuțeanu este revoltată de modul în care autoritățile au tratat cazul lui Laurette.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Laurette a fost agresată fizic de un bărbat într-un hotel din Capitală. Vedeta s-a simțit rău la două zile după incident, iar Adriana Bahmuțeanu și Claudia Ghițescu au dus-o la spital.

Adriana Bahmuțeanu a povestit că Laurette nu a vrut să meargă la spital pentru că nu avea cine să rămână cu fiica ei. De asemenea, aceasta este de părere că Poliția a tratat cazul lui Laurette cu superficialitate.

Adriana Bahmuțeanu, revoltată de cum a tratat Poliția cazul lui Laurette. „E tentativă de omor'Adriana Bahmuțeanu, revoltată de cum a tratat Poliția cazul lui Laurette. „E tentativă de omor'

Eu am dus-o la spital pe Laurette împreună cu Claudia Ghițulescu. Avea un sân lovit, genunchii făcuți praf. Nu voia să meargă, că nu avea cu cine să lase fata! Nu avea un centimetru de piele care să nu fie afectat. Mi se pare că Poliția a fost prea blândă, psihopatul trebuia arestat. O să sun la domnul ministru de Interne să vedem ce se întâmplă cu cazul lui Laurette. Părerea mea e că e tentativă de omor. Era un fel de iubit, se întâlniseră înainte, omul o curta insistent din luna ianuarie. A cucerit-o după câteva întâlniri pe la cafele. Poliția a tratat cu superficialitate cazul și nu au arestat agresorul pentru faptul că Laurette nu avea vânătăi pe față', a spus Adriana Bahmuțeanu la Xtra Night Show.

Rănile lui Laurette după bătaia din hotel

Din raportul medical reiese că Laurette a fost bătută fără milă, iar la acest moment se confruntă cu dureri și mai multe simptome, printre care: cefalee, vertij, traumatism la nivelul capului, hematom epicranian parte dreaptă, durere și inflamație mamară stângă, endurație implant mamar, edem pe membrele pelvine, prezintă dermabraziuni genunchi bilateral și cot drept.

Citește și: Laurette se operează, după ce a fost bătută la hotel! Cum se simte acum:are traumatism la nivelul capului, hematom și dureri

Citește și: Trecutul periculos al bărbatului care a bătut-o pe Laurette.Fosta soție a cerut ordin de protecție împotriva lui

Citește și: Sabine Schmitz, prezentatoarea Top Gear, a murit la 51 de ani

Citește și: Liviu Vârciu împlinește 40 de ani!Ce supriză i-a făcut iubita Anda Călin

Vedeta s-a supus unor controale amănunțite, iar verdictul medicilor nu a fost tocmai îmbucurător. Se pare că Laurette ar trebui să fie supusă unei opeații pentru ca implantul mamar să fie repus în poziția inițială, după ce a fost deplasat. Există serioase implicații în acest caz, căci în cazul în care apare vreun hematom, complicațiile pot fi grave.

Cine este bărbatul care a bătut-o pe Laurette

Laurette a depus plângere penală împotriva bărbatului care a bătut-o și a făcut o serie de dezvăluiri despre agresor.

Îl cheamă M. T., așa am înțeles la Poliție. El s-a dat drept Cristi. Eu am plătit camera pentru că el nu a vrut să plătească la final, după incident, a refuzat. Și am scos cardul și am plătit eu. Eu rămân stupefiată ce mesaje de ură primesc în mediul online, în fond și la urma urmei, era să mor acolo. Putea fi oricine în locul meu‘, a mai spus Laurette.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter