Trecutul periculos al bărbatului care a bătut-o pe Laurette. Fosta soție a cerut ordin de protecție împotriva lui

Publicat pe

Laurette a trecut prin clipe groaznice după ce a fost bătută de un bărbat într-o cameră dintr-un hotel din centrul Capitalei. Vedeta a mărturisit că îl cunoscuse pe agresor cu vreo șase luni în urmă și că nimic nu i-ar fi dat de bănuit că e în stare să-i facă rău. Acum, s-au aflat detalii despre bărbatul care a bătut-o pe Laurette.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Laurette a fost bătută de într-o cameră de hotel pe data de 9 martie. Vedeta a mărturisit că s-a zbătut să scape cu viață din mâinile agresorului. Se pare că bărbatul în cauză se află în divorț cu soția lui. Ba mai mult, cea care îi fusese parteneră de viață a cerut un ordin de protecție împotriva agresorului lui Laurette, vara trecută.

În acest context, instanța a decis să-i dea câștig de cauză femeii. Drept urmare, agresorul lui Laurette nu a avut voie timp de trei luni să se apropie la mai puțin de 200 de metri de soția lui, potrivit spynews.ro.

Trecutul periculos al bărbatului care a bătut-o pe Laurette. Fosta soție a cerut ordin de protecție împotriva luiTrecutul periculos al bărbatului care a bătut-o pe Laurette. Fosta soție a cerut ordin de protecție împotriva lui

De asemenea, acestuia i s-a interzis să aibă orice fel de contact cu femeia, înclusiv telefonic, altfel riscând pedeapsa cu închisoarea de la o lună la un an.

Citește și: Imagini înfiorătoare! Laurette are mâinile și picioarele distruse după ce a fost bătută în camera de hotel:„Bine că nu am murit'

Citește și: Când l-a cunoscut Laurette pe bărbatul care a bătut-o și ce relație aveau.Ce i-ar fi promis înainte să se întâlnească la hotel

Citește și: Oana Roman încă suferă în urma divorțului de Marius Elisei:„Mi-e dor de timpul petrecut împreună'

Citește și: Cine este Izabela Badaric de la Mireasa sezon 3.Este detectiv particular

Laurette, rănită grav în urma bătăii

Laurette a decis să depună plângere penală împotriva bărbatului care a bătut-o într-o cameră de hotel din București. Vedeta s-a ales cu glezna luxată, cu sânul stâng deplasat, cu o lovitură la mână, dar și cu genunchii plini de răni.

Despre cum am ajuns eu acolo este mai puțin relevant. Eu îl cunoșteam de mai mult timp, el a insistat la mine în mai multe rânduri. M-am întâlnit cu el cu o seară înainte și părea un domn destul de ok. Eram la limită. Dacă două minute întârzia Poliția, astăzi eram moartă. Am ripostat apărându-mă. Orice femeie ar fi făcut la fel. Am luptat cu el să nu mă omoare', a povestit Laurette, la Antena 3.

Laurette, la spital după ce s-a simțit rău

După tot acest incident, au luat naștere speculații potrivit cărora tatăl copilului ei, Mihai, ar fi vrut să-i ia fetița. Vedeta a dezmințit totul și se pare că fostul partener ar fi un sprijin în aceste momente, dat fiind că o vizitează și îi cumpără medicamente.

Mai mult, Laurette nu s-ar fi simțit deloc bine în weekend, astfel că a fost nevoită să meargă sâmbătă de urgență la Spitalul Floreasca, unde a petrecut mai multe ore.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter