Sabine Schmitz, prezentatoarea Top Gear, a murit la 51 de ani

Publicat pe

Sabine Schmitz, prezentatoare a emisiunii Top Gear, a încetat din viață, la vârsta de 51 de ani, după o luptă lungă cu cancerul. Sabine Schmitz a fost timp de patru ani, între 2016 şi 2020, prezentatoare a faimosului show de BBC, Top Gear.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Sabine Schmitz a dezvăluit că suferea din 2017 de o formă rară de cancer. Sabine Schmitz, denumită „Regina Nurburgringului”, a decedat astăzi, la 51 de ani, după o luptă grea cu cancerul.

Sabine Schmitz, prezentatoarea Top Gear, a murit la 51 de aniSabine Schmitz, prezentatoarea Top Gear, a murit la 51 de ani

Anunţul a fost făcut de siteul celebrului circuit auto, acolo unde Sabine a câştige în mai multe rânduri cursa de 24 de ore. De asemenea, ea a triumfat de şase ori în cursele de anduranţă ale campionatului VLN alături de echipa Frikadelli Racing, înfiinţată alături de soţul ei. 

Sabine Schmitz a murit de cancer

Sabine Schmitz a fost una dintre colaboratoare şi chiar prezentatoare între 2016 şi 2020 a celebrului program britanic Top Gear. 

Citește și: Angela Similea, o viață de coșmar alături de al treilea soț:'Îmi spunea că sunt un nimeni!'

Citește și: Florin Piersic a recunoscut că s-a iubit cu Angela Similea. O poveste de dragoste interzisă:'Am fost într-un amor nebun'

Citește și: Doliu în lumea teatrului.Actrița Loredana Alexandrescu a murit la 53 de ani

Citește și: Pippa Middleton a născut al doilea copil!Ce nume are fetița

Nurburgring și-a pierdut cel mai faimos pilot de curse. Sabine Schmitz a murit prea repede după o lungă boală. Ne va fi dor de ea și de natura ei veselă. Odihnește-te în pace, Sabine!„, au anunţat cei de la Nurburgring.

Medicii i-au descoperit Sabinei un cancer rar în urmă cu patru ani, iar anunţul l-a făcut chiar ea, dar sportiva a continuat să participe la concursuri.

Născută în orașul german Adenau, la doar cinci kilometri de „Iadul Verde', sănătatea ei s-a deteriorat în ultimele luni, obligându-o să renunțe la Nürburgring Endurance Series.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter