Doliu în lumea teatrului. Actrița Loredana Alexandrescu a murit la 53 de ani

Publicat pe

Doliu în lumea teatrului. Actrița Loredana Alexandrescu a murit la 53 de ani. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Clasic „Ioan Slavici' din Arad.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Înainte să facă parte din Trupa Marionete din Arad, actrița Loredana Alexandrescu a interpretat sute de roluri pentru teatrele din Giurgiu, Reșița și Ploiești, scrie bzi.ro.

Loredana Alexandrescu, născută la 16 februarie 1953, la Reșița a urmat cursurile Secției de Artă teatrală și cinematografică a Universității Ecologice din Capitală.

Echipa Trupei de Marionete din Arad a deplâns dispariția colegei de scenă.

„A iubit lumea așa cum e ea: cu bune și rele'

,,S-a lăsat azi, definitiv, cortina peste viața unui om bun, generos, cu suflet cald și plin de compasiune. A unui om care a iubit teatrul și copiii. A iubit lumea așa cum e ea: cu bune și rele. Rămas bun, Loredana Alexandrescu! Nu te vom uita niciodată! La fel cum nu vom uita zecile de povești cărora le-ai dat viață în aproape trei decenii de teatru.

Drum lin, colegă dragă!', transmite Echipa Trupei Marionete.

Colegii artiști au transmis zeci de mesaje de condoleanțe după moartea actriței.

Citește și: Aurora Cornu a murit.Prima soție a lui Marin Preda era bolnavă de COVID-19

Citește și: Prin ce coșmar a trecut Mihai Budeanu, după ce s-a vindecat de COVID-19:'Mă țineam de pereți'

Citește și: Ilinca Vandici, totul despre depresia post-natală prin care a trecut:„Am trăit atacuri de panică, stări de tristețe, frică’/ EXCLUSIV

Citește și: Maria Constantin, prima fotografie alături de iubit!Cum arată bărbatul care-i va deveni soț

„Lore, încă nu îmi vine să cred că ai pierdut lupta cu viață! Nu îmi vine să cred că tu nu vei mai fi acolo, pe scena atunci când voi merge cu Andrada la Teatru de Păpuși,fară tine scena e pustie,tu ai fost cea care ne-ai adus pentru prima dată acolo,tu ai fost cea care ne-a insuflat dragul de Teatru de Păpuși și îți mulțumesc din suflet pentru asta. Aș fi vrut să fii de fiecare dată acolo când noi venim, dar din păcate Dumnezeu a avut alte planuri cu tine, El nu ia în Cer decât oamenii buni,oamenii calzi și veseli,așa cum ai fost tu mereu.

Să mânuiești păpușile în Rai și să ai grijă de noi de acolo de Sus, să ne veghezi și să fii alături se noi.Nu te vom uita niciodată!', a scris o colegă a actriței.

„Lore… Da, era frumoasă, caldă, calmă, răbdătoare, nu avea neliniștea primei tinereți, dar avea aerul unei femei trecută prin neliniști și care supraviețuia elegant… Trecerea în neființă n-a făcut-o în liniște ci cu luptă pentru fiecare zi, își dorea să mai trăiască o zi, o lună, un an… Dar cred că acolo își va regăsi candoarea și pacea, erau în ea, dintotdeauna. Drum în lumină, Lore', este un alt mesaj emoționant postat după dispariția actriței.

Loredana Alexandrescu a debutat la Teatrul „Ion Vasilescu' din Giurgiu și a activat ulterior la Teatrul „Toma Caragiu' din Ploiești și la Teatrul de Stat din Reșița.

Din 1998 numele ei a fost strâns legat de scena artistică din Arad.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter