Prin ce coșmar a trecut Mihai Budeanu, după ce s-a vindecat de COVID-19: "Mă țineam de pereți"

Publicat pe

Anul trecut, în luna noiembrie, viața lui Mihai Budeanu de la 3 Sud Est atârna după un fir de păr, după ce s-a infectat cu COVID-19. Artistul s-a vindecat în cele din urmă, dar a rămas profund marcat de această experiență care i-a dat viața peste cap.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Vestea că Mihai Budeanu s-a infectat cu COVID-19 și că se află în stare gravă la ATI, cu doar 5% șanse de supraviețuire, a șocat o țară întreagă, la finele anului trecut. După trei săptămâni de luptă acerbă cu boala, Mihai și-a revenit și a fost extrenat din spital, însă nici acum, patru luni mai târziu, nu poate uita momentele dramatice prin care a trecut.

Prin ce coșmar a trecut Mihai Budeanu, după ce s-a vindecat de COVID-19: "Mă țineam de pereți"Prin ce coșmar a trecut Mihai Budeanu, după ce s-a vindecat de COVID-19: "Mă țineam de pereți"

Mihai Budeanu: „Mă țineam de pereți”

Dacă, la vremea respectivă, încă mai erau mulți neconvinși de pericolul pe care îl reprezintă temutul coronavirus, iată că mărturisirile lui Mihai Budeanu (44) despre lupta sa cu COVID-19 nu mai lasă loc de îndoială. După ce a fost la un pas de a-și pierde viața, artistul a reușit să se vindece cu un tratament inedit, care, în cele din urmă, s-a dovedit miraculos.

Medicul Ion Alexie (n.red. șeful secției de boli infecțioase al unui spital din Las Vegas) mi-a dat să iau Ivermectină, asta până să devină celebră Ivermectina. Am folosit-o în prima fază a bolii, mi-a adus-o managerul meu. M-am consultat cu doctorul Ion Alexie înainte de a mă duce la spital. Am avut un turneu în America în ianuarie 2020, atunci l-am cunoscut pe doctorul Ion Alexie și, la câteva zile, după ce ne-am întors noi din America s-au închis granițele. Am rămas prieteni, e doctor infecționist și uite că acum, când am avut nevoie, m-a ajutat necondiționat. Am mers pe schema lui de tratament. Doctorii de aici au colaborat foarte bine cu el. Schema de tratamentul a conținut: ivermectina, remdesivir, cortizon, minerale, vitamine, dexametazonă și anticoagulante. Dacă vrei să iei Ivermectină o faci pe barba ta. Plasmă mi-au adminstrat în primele zile când am ajuns la spital.

Nu am avut sechele. Au fost doar stările de început, atunci când am ieşit din spital. Eram foarte slăbit, am dat jos 11 kilograme. Mă ţineam de pereţi. Primele zile când am ieşit din spital au fost critice, am luat tratament o lună vitamine multe, şi pastile pentru ficat”, a declarat Mihai Budeanu pentru Click.

Citește și: Mihai Budeanu s-a vaccinat împotriva COVID-19, după ce s-a vindecat ca prin minune de boală: „Încurajez pe toată lumea”

Citește și: Cove și-a cunoscut soția când era implicat în altă relație. Cum a început relația lor și cum a cerut-o în căsătorie: „Nu a fost deloc ceva spontan”/ EXCLUSIV

Citește și: Ciprian Ogarcă, câștigătorul Masterchef, cere finanțare la Imperiul Leilor. Ce afacere are

Citește și: Cine este Francisca de la Vorbește Lumea. Cântăreața a înlocuit-o pe Viviana Sposub

„A fost cumplit”

Artistul a dezvăluit că nu are nici cea mai vagă idee cum s-a infectat și a mărturisit că regretă că nu a mers la spital încă de la debutul bolii. Chiar dacă are doar 44 de ani și nu suferea și de alte boli, Mihai Budeanu a făcut o formă gravă de COVID-19, deși, spune el, până să se îmbolnăveascăm nu a crezut că acest virus poate avea efecte atât de grave. În plus, în perioada spitalizării s-a luptat și cu atacurile de panică…

„Nu ştiu de unde m-am infectat. Ieşi la piaţă, din lift, de oriunde. De protejat, te protejezi, dar de oriunde poţi să-l iei, nu ştiu. Am stat acasă 10 zile după ce m-am infectat, am luat antibiotic, dar oxigenul scădea, nu mai aveam gust miros, temperatură nu prea făceam. Nu a fost bine că am tras de timp şi am stat acasă.

Când a venit Salvarea, saturaţia oxigenului era undeva la 40-50 la sută. Mi l-au ridicat cu butelia  de oxigen, ca să poată să mă transporte la spital. Am avut totuşi noroc că nu am ajuns să fiu intubat. Am fost pe muchie de cuţit. Mi-au pus o mască mai performantă de oxigen. A fost cumplit! Atacurile de panică pe care le făceai, ţi se părea că nu mai ai aer”, a mai declarat Mihai Budeanu pentru Click.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter