Povestea lui Alex Erlich, acrobatul care a căzut în gol de la 9 metri: „Simțeam cum o forță mă trage în lumea de Dincolo”

Publicat pe

Alex Erlich este un acrobat în vârstă de 26 de ani, premiat la cele mai importante competiții din lumea Circului. Acesta a suferit un accident care putea să-l coste viața în timp ce se antrena pentru numărul „Roata Morții', în data de 5 februarie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Acrobatul Alex Erlich, care a fost premiat inclusiv la Monte Carlo, a căzut în gol de la 9 metri în timp ce se atrena pentru numărul „Roata Morții'. În acel moment, nimeni nu-i mai dădea vreo șansă de supraviețuire, însă Alex Erlich a avut parte de un miracol. Acesta mărturisește că strigătul iubitei lui l-a întors la viață.

Strigătul disperat al iubitei mele, Mioara Igna, m-a întors la viață. Am deschis ochii, m-am chinuit să respir, știam că, dacă nu fac asta, voi muri. Simțeam cum sunt tras în lumea de Dincolo', a mărturit Alex Erlich pentru impact.ro.

Povestea lui Alex Erlich, acrobatul care a căzut în gol de la 9 metri: „Simțeam cum o forță mă trage în lumea de Dincolo'Povestea lui Alex Erlich, acrobatul care a căzut în gol de la 9 metri: „Simțeam cum o forță mă trage în lumea de Dincolo'

Cu toate că a suferit un accident care putea să-l coste viața, Alex Erlich își dorește să revină cât mai repede în arena Circului. Acrobatul își amintește cu exactitate tot ce s-a întâmplat în acea zi.

M-am prăbușit de la 9 metri, s-a desprins o carabină, de la sistemul de siguranță, în timpul antrenamentului la Roata Morții', a povestit Alex Erlich.

Citește și: Emily Ratajkowski a născut!Prima imagine cu bebelușul

Citește și: Cine este Valentin Andrieș de la Mireasa sezon 3.Este nevăzător

Citește și: O mai ții minte pe Geta din Liceenii?Cum arată actrița Cesonia Postelnicu la 53 de ani

Citește și: Ce avere colosală a moștenit Prințul Harry de la Prințesa Diana.Și Meghan e milionară!

Alex Erlich, accident la „Roata Morții'

Alex Erlich a mărturisit că simțea cum este tras în lumea de Dincolo și că se afla între două lumi. Ceea ce l-a salvat, spune el, a fost strigătul iubitei sale și alt acrobat.

Când am căzut, am simțit o durere puternică în tot corpul, am suferit o hemoragie externă, simțeam cum o forță mă trage în lumea de Dincolo, simțeam că mor. Mă aflam între două lumi, agonizam. La un moment dat, am auzit strigătul disperat al iubitei mele, Mioara, care se afla lângă mine, în acea zi, la antrenament, alături de alt acrobat, Crinu Marinof. Ei m-au salvat. Mioara mă striga: 'Alex, nu pleca, nu mă lasă, respiră!'.

Am deschis ochii și trăgeam aer în piept, mă chinuiam să nu-mi pierd cunoștința. Salvarea a venit după 11 minute, iar din acele momente nu mai știu nimic. M-am trezit după trei zile de comă indusă. Am fost operat la piciorul drept, mi s-au montat o tijă și două șuruburi, pe care medicii mi le vor scoate însă, după șase luni', a mai povestit acrobatul Alex Erlich.

Acrobatul se recuperează după accident

Acum, starea de sănătate a lui Alex Erlich este una bună. Acesta se află acasă, se recuperează și este răsfățat de iubita lui.

Dacă nu era lângă mine, să mă cheme, să mă strige, eram mort acum. Ei îi datorez viața mea. Acum, mă răsfață, sunt acasă, fac recuperare la piciorul operat, timp de 6 săptămâni trebuie să stau cuminte, a trecut deja o lună de la operație. Merg cu ajutorul unui cadru, evoluez bine. Am ochiul inflamat și sunt cam răgușit, de la intubare, dar nu e ceva grav, îmi va reveni vocea, iau niște pastile', a mai dezvăluit acrobatul.

În ciuda accidentului, acesta de-abia așteaptă să revină la numărul „Roata Morții', care este exercițiul lui preferat. Nu este speriat, circul este viața lui și știe că riscuri vor exista mereu.

Sursa Foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter