Ce avere colosală a moștenit Prințul Harry de la Prințesa Diana. Și Meghan e milionară!

Publicat pe

Prințul Harry și Meghan Markle au vorbit, în cadrul interviului dat de CBS și găzduit de Oprah, și despre situația lor financiară. Ducele de Sussex a mărturisit că mare parte din avere a moștenit-o de la mama sa, Prințesa Diana. Iată cum stau Meghan și Harry pe plan financiar!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Prințul Harry și Meghan Markle au făcut lumină, în interviul dat pentru Oprah Winfrey, în toate privințele, răspunzând cu sinceritate chiar și celor mai incomode întrebări. Printre altele, gazda show-ului a vrut să afle care e starea lor financiară după ce au părăsit Marea Britanie și au renunțat la statutul de membri seniori ai Familiei Regale britanice. Asta deoarece, odată cu titlurile, cei doi au pierdut și finanțarea.

Ce avere colosală a moștenit Prințul Harry de la Prințesa Diana. Și Meghan e milionară!Ce avere colosală a moștenit Prințul Harry de la Prințesa Diana. Și Meghan e milionară!

Prințul Harry: „Am ce mi-a lăsat mama”

Chiar dacă viața în Anglia era costisitoare, Prințul Harry și Meghan Markle nu au simțit această presiune, deoarece cheltuielile lor erau achitate ori de Prințul Charles, ori din taxele contribuabililor… Situația s-a schimbat dramatic în momentul în care au plecat din Marea Britanie, cei doi fiind obligați să se întrețină singuri.

,„Am ce mi-a lăsat mama și fără asta n-am fi putut-o face. Parcă ar fi știut ce se va întâmpla și a fost alături de noi', i-a mărturisit Harry lui Oprah Winfrey. Prințul a mai adăugat și că „Netflix și Spotify n-au făcut niciodată parte din plan'.

Citește și: Mesajul ascuns transmis de Elisabeta a II-a, după interviul dat de Meghan și Harry, la Oprah. Experții au dezvăluit totul!

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, interviu șocant la Oprah! „Nu mai voiam să fiu în viață'

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, confesiuni dureroase în interviul cu Oprah Winfrey. Ce au spus despre Prințesa Diana

Citește și: Meghan Markle acuză Familia Regală de rasism! „Au existat conversaţii despre cât de închisă ar putea fi culoarea pielii fiului nostru'

Ce avere a moștenit Prințul Harry

Chiar dacă e greu de crezut, conform Forbes, averea netă a Familiei Regale britanice se ridică la 88 de miliarde de dolari, însă feliuța care îi revine Prințului Harry este mult mai mică. Averea Ducelui de Sussex se ridică în acest moment la 40 de milioane de dolari, sumă care i-a revenit din fondurile primite de la Diana, mama lui, și de pe urma unei moșteniri revenite din partea bunicii sale, Regina (care cuprinde și bijuterii de-ale suveranei). De asemenea, aici este inclus și salariul câștigat de Harry pe vremea în care a fost căpitan în Armata Britanică – estimat între 50.000 și 53.000 de dolari anual.

Din fericire, când s-au mutat în America, Harry și Meghan au fost găzduiți în casele unor prieteni de-ai lor, fiind scutiți de plata chiriei, care altfel ar fi fost fabuloasă dacă ne gândim doar la vila miliardarului Tyler Perry. Cât despre casa din Montecito, Santa Barbara, în valoare de 14,6 milioane de dolari, unde locuiesc în prezent, cu siguranță și-au permis-o. Asta cu atât mai mult cu cât și Meghan are propriii bani și de vreme ce, se spune, contractele semnate de ei cu Netflix și Spotify le vor asigura un trai fără griji pentru multă vreme.

Ce avere are Meghan Markle

Înainte de de deveni soția Prințului Harry și Ducesă de Sussex, Meghan Markle a agonisit și ea o sumă impresionantă. Chiar dacă la început a avut roluri minore în spectacole de televiziune, odată cu serialul Suits veniturile sale au început să crească. Și cum serialul s-a bucurat de succes timp de 7 sezoane, Meghan Markle a avut timp să strângă o mică avere. Cu toate că nu se compară cu suma fabuloasă care se găsește în conturile Familiei Regale britanice, soția Prințului Harry a intrat în căsnicia cu Harry fiind deja milioanară! Și asta fiindcă din actorie a câștigat nu mai puțin de 5 milioane de dolari!

Foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter