Meghan Markle acuză Familia Regală de rasism! "Au existat conversaţii despre cât de închisă ar putea fi culoarea pielii fiului nostru"

Publicat pe

În cadrul interviului pe care ea și Prințul Harry l-au dat, duminică, la Oprah, Meghan Markle a acuzat familia regală britanică de rasism, după ce au apărut îngrijorări cu privirea la culoarea pielii lui Archie, înainte de a veni pe lume!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Interviul dat de Meghan Markle și Prințul Harry recent, pentru Oprah Winfrey, a agitat apele din toate punctele de vedere. Cei doi Duci de Sussex au vorbit atât despre relația cu membrii familiei regale britanice, cât și despre motivele care i-au determinat să renunțe la statutul de membri seniori și la majoritatea privilegiilor ce veneau odată cu rangul.

Meghan Markle a vorbit pentru prima oară despre viața ei la Buckingham și despre toate lucrurile care i-au fost impuse – situație cu care nu s-a putut obișnui.

Meghan Markle acuză Familia Regală de rasism! "Au existat conversaţii despre cât de închisă ar putea fi culoarea pielii fiului nostru"Meghan Markle acuză Familia Regală de rasism! "Au existat conversaţii despre cât de închisă ar putea fi culoarea pielii fiului nostru"

„Ei nu au vrut ca el să fie prinț”

Mai rău decât tratamentul la care au supus-o tabloidele, Meghan a suferit din cauza statutului care i-a fost rezervat fiului său și al Prințului Harry, micuțul Archie, care pe data de 6 mai va împlini 1 an. În interviul dat lui Oprah Winfrey pentru postul de televiziune CBS, Meghan a mărturisitcă a existat o anumită îngrijorare în cadrul unei părți a familiei regale britanice cu privire la culoarea pielii micuțului, înainte de a veni pe lume. Iar asta deoarece Meghan provine dintr-o familie birasială, mama ei fiind de culoare.

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, interviu șocant la Oprah! „Nu mai voiam să fiu în viață”

Citește și: Prințul Harry, adevărul despre relația cu Regina Elisabeta și Prințul Charles, după ce a părăsit Familia Regală: „Am fost dezamăgit”

Citește și: Like Creața a născut. Prima fotografie cu fetița

Citește și: Tatăl vitreg al gimnastei Cătălina Ponor, reținut de Poliție. În ce scandal este implicat

Mai mult, din acest motiv, familia regală britanică a refuzat să-i acorde protecție lui Archie, chiar dacă asta este tradiția. Nu în ultimul rând, lui Archie – pe numele său complet Archie Mountbatten-Windsor – i-a fost negat și titlul de prinț din același motiv. Anumiți membri ai familiei regale nu și-au dorit un prinț de culoare la Buckingham… Așadar nu e de mirare că Meghan Markle a acuzat de rasism familia soțului ei.

„Ei nu au vrut ca el să fie prinţ. Au existat conversaţii despre cât de închisă ar putea fi culoarea pielii lui atunci când se va naşte”, a mărturisit Meghan, fără să dea însă nume.

Archie nu avea să fie însă un motiv de îngrijorare din această privință, deoarece simpaticul bebeluș îi seamănă leit tatălui său, însă culoarea plielii sale nu ar fi trebuit să fie un motiv de discriminare.

Meghan și Harry vor avea și o fetiță

Pe 14 februarie, chiar de Ziua Îndrăgostiților, Meghan și Harry luau pe toată lumea prin surprindere, anunțând că vor deveni din nou părinți. Asta la scurt timp după ce Ducesa de Sussex mărturisise că, în vara anului trecut, a pierdut o sarcină.

„Putem confirma că Archie va fi un frate mai mare. Ducele și Ducesa de Sussex sunt extrem de fericiți pentru că așteaptă al doilea copil’, dezvăluia la acel moment un reprezentant al cuplului pe atunci.

După ce casele de pariuri au „explodat”, împătimiții pariind atât pe sexul, cât și pe numele bebelușului, iată că Meghan și Harry au dezvăluit, când nimeni nu se aștepta la asta, sexul viitorului lor nou-născut.

„Este fetiță’, a dezvăluit Prințul Harry, iar soția lui a zâmbit imediat.

„Se simte minunat. A avea un băiețel și o fetiță este mai mult decât poate cineva să ceară vreodată’, a mai spus Prințul.

Cei doi nu au dezvăluit încă numele pe care-l va purta surioara lui Archie, însă este foarte posibil ca micuța să se numească Diana, în onoarea mamei lui Harry, care, dacă ar fi trăit, ar fi avut acum 5 nepoți.

Foto: Hepta

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter