Like Creața a născut. Prima fotografie cu fetița

Publicat pe

Like Creața trece prin clipe unice după ce a devenit mamă pentru prima dată. Aceasta a adus pe lume o fetiță și este în al noulea cer. De asemenea, vloggerița a publicat și prima fotografie cu bebelușa ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Like Creața a dat naștere unei fetițe minunate și sănătoase. Vestea a venit chiar de la ea, care a vrut să-și țină fanii la curent cu tot ce se întâmplă. Tot aceasta a publicat și prima fotografie cu cea mică.  

Încă de săptămâna trecută, Like Creața și-a anunțat prietenii virtuali că va naște în scurt timp, iar de 8 martie va fi mamă cu acte în regulă.

Like Creața a născut. Prima fotografie cu fetițaLike Creața a născut. Prima fotografie cu fetița

Doamne, ce emoții. Se pare că în weekend o să am bebeluș. O să mă prindă 8 martie cu acte în regulă, o să fiu mamă de 8 martie, adică înainte puțin. Tocmai am ieșit de la clinică, am crezut că e ultima zi, dar doamna doctor mi-a zis să vin încă o dată vineri, în ideea în care nu nasc până vineri, deși am toate șansele. Atunci hotărâm dacă ne internăm sau nu și probabil o să ne internăm și o să nasc', spunea Like Creața la mijlocul săptămânii trecute.

Like Creața a născut

Zis și făcut! Like Creața a avut dreptate, iar de Ziua Mamei poate să-și țină fetița în brațe. Vloggerița a publicat și prima fotografie cu fiica ei, însă nu a specificat cu exactite ziua în care a născut. Aceasta a spus că, văzându-se cu cea mică în brațe, a uitat complet de rețelele sociale.

Fotografia a fost postată în mediul online pe data de 7 martie, aceasta spunând că astăzi urmează să meargă acasă. Nașterea a decurs bine, Like Creața trăind clipe magice.

Citește și: Like Creața este însărcinată pentru prima oară.Primele imagini cu burtica de gravidă

Citește și: LikeOne: „Părinții noștri nu prea înțeleg ce facem și încă așteaptă să ne luăm un job serios, cu carte de muncă”

Citește și: Cine este Ruslana Krutas, contorsionista de la Românii au talent.Alexandra Dinu i-a dat Golden Buzz

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, interviu șocant la Oprah!„Nu mai voiam să fiu în viață'

O iubesc de mor. Da, am născut și suntem bine, dar n-am apucat să postez… e prea frumos cu ea și am uitat de Insta/Fb. Vă super mulțumesc pentru mesaje. Ne revedem curând. PS: mâine mergem acasa. #zilemagice”, a scris Like Creața pe Instagram.

Cine este Like Creața

Like Creața este vloggeriță, fosta jumătate de la „Like One’, cuplul format din Creața și Ruxi. Cele două reușeau de fiecare dată să stârnească hohote de râs în mediul virtual.

Creața și Ruxi erau două bune prietene, iar prin intermediul filmulețelor pregătite prezentau situațiile plăcute sau mai puțin bune prin care treceau împreună. Din păcate, fiecare a decis, la un moment dat, să o ia pe cont propriu.

Nu au menționat motivele destrămării prieteniei, dar au existat speculații potrivit cărora Creața ar fi renunțat la proiectul cu Ruxi din pricina faptului că s-ar fi axat prea tare pe conținut cu tentă sexuală, ceea ce nu i-ar fi fost deloc pe plac, notează cancan.ro.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter