Apropieri suspecte între Ramona Olaru și Răzvan Simion. Dani Oțil i-a dat de gol: "Te-am auzit cum îi spui..."

Publicat pe

Ramona Olaru este asistentă la Neața cu Răzvan Dani și se înțelege foarte bine cu cei doi colegi de platou. S-a adaptat rapid după ce a înlocuit-o pe Flavia și se pare că este apreciată și complimentată, inclusiv de Răzvan Simion. Cel puțin asta a observat colegul lor, Dani, care nu s-a ferit să vorbească despre „apropierea' dintre cei doi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Dani Oțil, Răzvan Simion și Raluca Olaru fac deliciul publicului în fiecare dimineață. Au invitați de seamă, se glumește mult în platou, iar atmosfera este întotdeauna degajată și menită să confere energie publicului de acasă.

Apropieri suspecte între Ramona Olaru și Răzvan Simion. Dani Oțil i-a dat de gol: "Te-am auzit cum îi spui..."Apropieri suspecte între Ramona Olaru și Răzvan Simion. Dani Oțil i-a dat de gol: "Te-am auzit cum îi spui..."

Dani Oțil i-a dat de gol pe Ramona Olaru și Răzvan Simion

În ultima perioadă, Dani Oțil a observat despre colegul lui, Răzvan, că a început să-și complimenteze tot mai mult colega.

„Am auzit că o complimentezi pe Ramona. Te-am auzit pe coridor cum îi spui că ce bine îi stă nouă coafură, cu breton', l-a dat de gol Dani Oțil pe colegul lui.

Momentan, nu este clar ce se întâmplă în spatele de luat vederi, însă Ramona și Răzvan par să se înțeleagă din ce în ce mai bine și deja s-au stârnit o serie de speculații cu privire la acest aspect.

Citește și: Lidia Buble, mesaj pentru Răzvan Simion, la un an de la despărțire:”Încă îl mai iubesc!”

Citește și: Surpriză! Lidia Buble a postat mai multe imagini cu Răzvan Simion, de pe vremea când formau un cuplu.Cum a reacționat prezentatorul TV

Citește și: Ramona Olaru, fotografie controversată după despărțirea de Cuza.Are un nou iubit?

Citește și: Neti Sandu, despre dezamăgirile în dragoste:„A fost o traumă severă. Am învățat să conviețuiesc cu singurătatea'/ EXCLUSIV

Cum s-a comportat Ramona Olaru când a fost invitat Cuza la Neața

Reamintim că Ramona Olaru a avut o relație tumultoasă, marcată de suișuri și coborâșuri, numeroase certuri și împăcări. Cei doi nu mai formeaza un cuplu, așa cum nici Răzvan Simion nu mai formează un cuplu cu Lidia Buble.

Ramona Olaru i-a aruncat de-a lungul timpului mai multe săgeți fostului partener în mediul online. Totuși, duă un timp au îngropat securea războiului, iar în momentul în care Cuza de la Noaptea Târziu a venit în platoul Neața, reacția asistentei a fost una surprinzătoare.

Cu toate că mulți s-ar fi așteptat la cel puțin o replică acidă din partea Ramonei, asistenta nu doar că nu și-a atacat deloc fostul iubit, dar s-a purtat de parcă cei doi ar fi fost vechi prieteni. Au creat o atmosferă amiabilă, iar voia bună și distracția nu au lipsit din platou.

Răzvan Simion a ignorat-o pe Lidia Buble, la Neața

Lidia Buble a fost, din nou, prezentă în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, pentru a doua oară de la despărțirea de Răzvan Simion. Cel care i-a luat interviul a fost Florin Ristei, pentru că artistul este acum cel responsabil cu acest lucru.

Dacă prima dată Răzvan Simion a părăsit platoul, acum fanii au avut parte de o surpriză total neașteptată din partea lui Răzvan.

Cu toate că au susținut în mod repetat că au rămas prieteni buni după ce s-au despărțit, acum Răzvan Simion a avut o reacție cel puțin bizară. Când Lidia Buble l-a salutat pe fostul ei iubit, acesta s-a fâstâcit și chiar a ignorat-o. Nu se știe dacă a făcut acest lucru ca să evite speculațiile sau dacă sunt probleme între cei doi.

„Îi mulțumesc lui Răzvan. Bună!’, l-a salutat Lidia Buble pe fostul partener.

„Hai, Răzvan, te invităm aici!’, l-a îndemânat Ristei.

„Nu, merci, să facă el. Are și restaurant mai nou’, a replicat Răzvan Simion.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter