Jador, la un pas să fie eliminat de la Survivor după accidentare: "L-am rupt, plec acasă"

Publicat pe . Actualizat Luni, 08 martie 2021, 12:37

Jador, unul dintre cei mai puternici concurenți de la Survivor, care a fost mereu în topul preferințelor telespectatorilor, este în pericol de a pleca acasă. Faimosul s-a accidentat grav pe traseu și este posibil să nu mai poată continua în cadrul competiției, din cauza problemelor de sănătate. Medicii vor avea ultimul cuvânt de spus în cazul său.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Jador de la Survivor este extrem de competitiv și, în ciuda durerilor de spate pe care le-a avut în ultima perioadă a intrat pe traseu hotărât să câștige încă un punct pentru Faimoși. În jocul în care ar fi trebuit să-l înfrunte pe Marius Crăciun, artistul s-a accidentat grav.

Jador-Survivor-1-1Jador-Survivor-1-1

Jador s-a accidentat grav la Survivor: „Mă doare rău!'

Jador a suferit o accidentare serioasă la genunchiul stâng în momentul în care a sărit în apă, iar acum este în pericol de eliminare de la Survivor.

În momentul în care a simțit durerea, Jador care nu ezită să se arunce cu capul înainte indiferent de obstacolele de pe traseu, a urlat de durere. Cu toate că le spune colegilor că nu are de gând să plece, medicii vor avea ultimul cuvânt de spus în cazul său.

„Mă doare rău! Aoleu, dacă vede, mama plânge. Am zis că gata, l-am rupt, plec acasă. Nici că nu plec. Nici fără picioare nu plec acasă!', a transmis Jador.

Războinicii: „Imediat s-a umflat'

La rândul lor, Războinicii consideră că accidentarea lui Jador îi va aduce eliminarea din concurs. În momentul în care au văzut că i s-a umflat atât de tare genunchiul, accidentarea i-a dus imediat cu gândul la colegul lor, Lucian Barbu, care a părăsit competiția după ce a avut o accidentare tot la genunchi.

„Știi ce am văzut eu? La fel ca la Luci. Imediat s-a umflat', a spus Musty de la Războinici.

Citește și: Jador de la Survivor, accidentare gravă pe traseu.Imaginile care i-au panicat pe Faimoși

Citește și: Carmen de la Sălciua, propunere pentru Jador când se va întoarce de la Survivor.„Mi-ar plăcea să îi fiu…'

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, interviu șocant la Oprah!„Nu mai voiam să fiu în viață'

Citește și: A murit Adi Bărar, liderul trupei Cargo, după ce s-a infectat cu COVID-19

Mama lui Jador: „Am făcut 20 tensiune pe loc'

Imaginile cu Jador au fost greu de privit de către telespectatori și cu atât mai mult de către familia lui. Mama artistului a povestit la „Ștafeta Mixtă' că s-a simțit foarte rău atunci când a văzut cât de grav s-a accidentat fiul ei.

„Am făcut 20 tensiune pe loc, mi-a fost foarte rău, dar m-a ferit bunul Dumnezeu (…) sper să nu mi se-ntâmple ceva rău, că e foarte greu. Nu știu cât e de bine, că știu problema lui de sănătate. Îl susțin și eu în rugăciuni, să-i dea Dumnezeu putere că asta e cel mai important.

(…)El e un băiat foarte ambițios, el cedează atunci când nu mai poate, el cedează singur. El e ca un erou. Nu-mi găsesc cuvintele să vorbesc despre lucrurile astea, trăiesc numai cu pastile. Nu doresc la nimeni să trăiască cum trăiesc eu. Și în situația de acolo, nemâncat, și îl văd cum doarme, cât e de slab, ce păr mare are în cap (…) Arată ca un Tarzan.

Eu i-am zis, măi mamă, nu te duce, că faci foamea acolo. Nu e o tragedie că a slăbit, dar să nu se îmbolnăvească, că de îngrășat are timp', a precizat Simona Dumitrache pentru wowbiz.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton