Meghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit sexul bebelușului

Publicat pe

Meghan Markle și Prințul Harry au un băiețel, Archie, iar acum au dezvăluit și sexul celui de-al doilea bebeluș. Foștii duci de Sussex au spus în interviul acordat lui Oprah dacă vor avea fetiță sau băiețel. Cei doi viitori părinți sunt în culmea fericirii!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Meghan Markle a trecut prin momente extrem de grele în momentul în care fosta ducesă de Sussex a suferit un avort spontan, anul trecut. La scurt timp după aceea soția Prințului Harry a rămas din nou însărcinată, cei doi au anunțat recent că urmează să devină din nou părinți.

Meghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit sexul bebelușuluiMeghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit sexul bebelușului

Au făcut anunțul pe data de 14 februarie. „Putem confirma că Archie va fi un frate mai mare. Ducele și Ducesa de Sussex sunt extrem de fericiți pentru că așteaptă al doilea copil.', dezvăluia la acel moment un reprezentant al cuplului pe atunci.

Harry și Meghan vor avea o fetiță

De când s-au mutat în Statele Unite și de când au renunțat la titlurile regale, cuplul a mizat pe discreție.

Deși sexul primului lor copil, Archie, a fost ținut secret până în ultima clipă, Meghan Markle și Prințul Herry au dezvăluit acum, în interviul pentru Oprah, că vor avea o fetiță.

„Este fetiță.', a dezvăluit Prințul Harry, iar soția lui a zâmbit imediat.

„Se simte minunat. A avea un băiețel și o fetiță este mai mult decât poate cineva să ceară vreodată.', a mai spus Prințul.

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, interviu șocant la Oprah!„Nu mai voiam să fiu în viață'

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, confesiuni dureroase în interviul cu Oprah Winfrey.Ce au spus despre Prințesa Diana

Citește și: Olimpia Melinte a dezvăluit sexul bebelușului și… secrete din căsnicie. S-a măritat la 22 de ani cu iubitul din liceu:”Am crescut unul alături de celălalt”/ INTERVIU

Citește și: Neti Sandu, despre dezamăgirile în dragoste:„A fost o traumă severă. Am învățat să conviețuiesc cu singurătatea'/ EXCLUSIV

Meghan Markle a mai dat indici cu privire la sexul bebelușului

Pentru mulți, nu a fost o surpriză că cei doi vor avea o fetiță, dat fiind că anumite detalii i-au dus cu gândul pe fani că fosta ducesă va avea o fetiță. De exemplu, după o apariție la un eveniment Spotify, multora le-a atras atenția că a purtat un inel roz, semnat Ecksand.

Nuanța aleasă a dus imediat cu gândul la sexul bebelușului, însă până acum nu a existat o confirmare oficială în acest sens.

Acum, că au aflat că vor avea o fetiță, cei doi viitori părinți sunt în culmea fericirii.

Meghan Markle și-a dorit să moară

Unul dintre cele mai emoționante momente a fost cel în care Meghan Markle a mărturisit că a avut gânduri suicidare în urma asaltului presei și a comentariilor rasiste, în special după ce toate ziarele au făcut referiri la culoarea pielii primului lor copil, Archie. Mai mult, a menționat că familia regală nu i-a permis să primească ajutor în acele momente atât de dificile.

„Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare. Am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituţie’, i-a spus Meghan, cu ochii în lacrimi, lui Oprah Winfrey.

Sursa foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter