Cine este Valentin Andrieș de la Mireasa sezon 3. Este nevăzător

Publicat pe

Valentin Andrieș este noul concurent Mireasa sezon 3. Tânărul este actor și vlogger și vine din București. El are 31 de ani și participă în emisiune alături de mătușa sa, Florența Ioana.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Valentin Andrieș, noul concurent de la Mireasa sezon 3, spune că iubește dansul și că a avut o relație de trei ani. La o femeie apreciază feminitatea și trăsăturile frumoase. El a venit la showul matrimonial alături de mătușa lui, iar asta pentru că mama lui este asistent medical și nu are timp.

„Mă numesc Valentin și am 31 de ani, sunt din București, ca meserie sunt licențiat în actorie, mai sunt și vlogger și sunt în echipa națională de cățărări.Iubesc să dansez. Filmul meu preferat este «Parfum de femeie». Dragostea îmi umple toată ființa. Cea mai mare relație a mea a fost cu o actriță. La noi a durat 3 ani. La o femeie îmi place să fie feminină și să-și arate trăsăturile. Vin în casă cu mătușa, mama este asistent medical și nu poate veni cu mine”, a spus Valentin Andrieș.

Cine este Valentin Andrieș de la Mireasa sezon 3. Este nevăzătorCine este Valentin Andrieș de la Mireasa sezon 3. Este nevăzător

Lui Valentin îi place să călătorească și spune că a ajuns cel mai departe în SUA.Mai mult decât atât, acesta susține că, dacă nu era pandemia, acum era în ASIA.

Valentin Andrieș de la Mireasa este nevăzător

Valentin Andrieș vede undeva între 2-10%, are dificultăți să vadă pe întuneric și uneori are nevoie de ajutor pentru a face anumite lucruri.

Citește și: Pepe a spus adevărul.A lovit-o sau nu pe Raluca Pastramă? „Au existat certuri, îmbrânceli

Citește și: E oficial! Ioana și Ilie Năstase divorțează! Primele declarații ale Ioanei, după ce a depus actele la Tribunal:O femeie nu merită înjosită

Citește și: Cum a reacționat fiul lui Marcel Toader, după ce Maria Constantin a dezvăluit că a fost bătută și înșelată:Mi-a povestit de ce nu s-au înțeles

„Am primit un diagnostic teribil, mi s-a spus că risc să rămân complet nevăzător. Am intrat într-o gaură neagră din care nu voiam să ies cu prietenii, să ies din casă. Am învățat să gătesc pe întuneric, să fac orice pe întuneric. De ceva vreme locuiesc singur.Pentru a mă putea deplasa folosesc un baston, însă am și un cațel pentru asistență”, a spus Valentin.

Un nou sezon Mireasa a început sâmbătă, 6 martie. Simona Gherghe este în continuare prezentatoarea emisiunii și se declară extrem de curioasă în legătură cu noii concurenți din sezonul 3 Mireasa.

„Sunt foarte curioasă să-i cunosc pe cei care vor intra în Casă în căutarea iubirii, în cel de-al treilea sezon al emisiunii. Vă invit să îi cunoaşteţi în gala de sâmbăta aceasta, de la ora 13:45, de la Antena 1 şi să ne spuneţi părerile cu privire la ei şi la deciziile pe care le vor lua, pe conturile de social media ale emisiunii!’, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter