Actorul Virgil Ogășanu, soția și fiul au avut COVID-19: "Tata a fost mai grav, ne uitam speriaţi la monitoare"

Publicat pe

Familia Ogășanu a trecut prin experiența COVID-19, iar marele actor în vârstă de 80 de ani a fost cel mai grav afectat, având nevoie de oxigen. Artistul, soția și fiul lui au fost internați la Spitalul Colentina.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Familia Ogășanu a trecut prin momente extrem de grele. Toți cei trei membri ai familiei au contractat noul coronavirus și au făcut o formă destul de agresivă.

Actorul Virgil Ogășanu, soția și fiul au avut COVID-19: "Tata a fost mai grav, ne uitam speriaţi la monitoare"Actorul Virgil Ogășanu, soția și fiul au avut COVID-19: "Tata a fost mai grav, ne uitam speriaţi la monitoare"

Familia Ogășanu a trecut prin experiența COVID-19

La mijlocul lunii ianuarie, toți cei trei membri ai familiei au aflat că au fost infectați cu COVID-19. Inițial, simptomele au fost ușoare, însă în momentul în care a început febra, durerile musculare puternice și de cap, atât actorii Valeria și Virgil Ogășanu, cât și fiul lor, Mihai, au fost nevoiți să se interneze în spital.

„S-a întâmplat în perioada 20 ianuarie. Simptomele au fost la toţi trei cam la fel. Au început cu o mică tuse seacă, cu o uscăciune a gâtului, o chestie total particulară. Beai apă şi aveai senzaţia că nu te-ai hidratat. După două-trei zile, au început durerile foarte mari de muşchi, de încheieturi, dureri de ochi, de cap.

Durerile erau ba la spate, ba de mâini, de picioare, eu nu am avut niciodată aşa dureri musculare. E ca şi când ţi-ai fi rupt muşchii la sală şi nu mai puteai să te mişti. Au dispărut mirosul şi gustul, eram cu sticla de oţet la nas şi nu simţeam absolut nimic. După vreo 5-6 zile, a apărut febra, moment în care ne-am internat. Din păcate, sunt multe persoane care stau până când e prea târziu', a povestit Mihai Ogăşanu pentru Click!

Citește și: Aurora Cornu a murit.Prima soție a lui Marin Preda era bolnavă de COVID-19

Citește și: Prin ce coșmar a trecut Mihai Budeanu, după ce s-a vindecat de COVID-19:”Mă țineam de pereți”

Citește și: Ilinca Vandici, totul despre depresia post-natală prin care a trecut:„Am trăit atacuri de panică, stări de tristețe, frică'/ EXCLUSIV

Citește și: Maria Constantin, prima fotografie alături de iubit!Cum arată bărbatul care-i va deveni soț

Mihai Ogășanu: 'Nu a fost nimeni intubat'

Actorul Virgil Ogășanu a avut o formă mai gravă și a avut nevoie de oxigen, însă niciunul dintre membrii familiei nu a fost intubat. Totuși, îngrijorările pe măsură ce saturația de oxigen scădea erau tot mai mari și au trecut prin clipe de groază.

'Aveam fiecare pe undeva 15-20 la sută plămânii afectaţi, la taică-miu a fost puţin mai mult. N-am mai avut niciodată aşa dureri, mă dureau ochii în cap! Nu a fost nimeni intubat. Tata a fost mai grav din cauza vârstei. Au variat tratamentele. Nu ne-au dat Rem­desivir. Dar la taică-miu, el a necesitat oxigen.

Noi eram cu oxigenul pregătit lângă pat, că, dacă mai scădea saturaţia, intram şi noi pe oxigen. Saturaţia noastră a fost undeva între 88-91 la sută. Ne uitam speriaţi la monitoare. O oboseală fantastică şi mersul la baie era o poveste, puls ridicat, oboseam făcând trei paşi. Corpul luptă. A trebuit să ne forţăm să mâncăm foarte bine, să bem multă apă şi asta ajută. Ne-au trimis rudele, prietenii pacheţele. Apropo, mâncarea din spital a fost excelentă! Am tot respectul pentru medicii de acolo, nu că eram noi familia Ogăşanu, dar s-au purtat exemplar!', a mai povestit Mihai, în vârstă de 40 de ani, pentru sursa citată.

Familia Ogășanu s-a mutat la Cornu

Familia se mutase la proprietatea pe care o dețin la Cornu încă din primăvara anului trecut.

Fiul lor a venit pentru a-și susține și a-și ajuta părinții la treburile casnice. Din păcate, în ciuda măsurilor de precauție pe care și le-au luat nu au putut să se ferească de temutul virus.

Sursa foto: Facebook, Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter