Cum l-a cucerit iubita pe Culiță Sterp de la Survivor: "Am primit sute de cereri în căsătorie"/ EXCLUSIV

Publicat pe

E unul dintre cei mai populari concurenți de la „Survivor România și se vede clar că a plecat încrezător în competiție. Culiță Sterp este șarmant și ne-a spus că a primit chiar mai multe cereri în căsătorie până acum. Totuși, s-a lăsat cucerit doar de cea care va deveni și mama copilului său. Ce spune Faimosul despre Daniela, iubita lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ești un bărbat jovial, aparent calm. Ce te-ar putea enerva în jungla din Republica Dominicană?

Nu aș accepta nedreptatea. Sunt un om corect, mă enervez foarte greu. Cel mai mult mă încred în Dumnezeu. Nu-s genul de om care să se dea în spectacol. Este bine să știi când să vorbești și când să taci. Cred că o să fiu irascibil din cauza lipsei mâncării, nu-s pretențios la mâncare, mănânc orice, numai carne să fie. (zâmbește)

Cum l-a cucerit iubita pe Culiță Sterp de la Survivor: "Am primit sute de cereri în căsătorie"/ EXCLUSIVCum l-a cucerit iubita pe Culiță Sterp de la Survivor: "Am primit sute de cereri în căsătorie"/ EXCLUSIV

Citește și: Simona Hapciuc, jignită grav de Culiță Sterp la Survivor:„Mă făcea proastă și…'

Citește și: Care este numele real al lui Culiță Sterp de la Survivor și ce facultate a absolvit

Citește și: De ce nu a avut Neti Sandu noroc în dragoste. Explicația este astrologică:„Câtă vreme am notorietate…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a reacționat Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor, când a aflat că va avea un băiețel: „Am urlat'

Culiță Sterp: „Am primit sute de cereri în căsătorie”

Fii sincer, câte cereri în căsătorie ai primit până acum din partea admiratoarelor?

Primesc pe rețelele de socializare multe declarații de dragoste din partea admiratoarelor. Fetele din ziua de azi sunt mai îndrăznețe decât băieții. Am primit sute de cereri în căsătorie până acum. Mă amuz când le primesc, uneori mă uit să văd cine sunt fetele care mă vor de soț. Mi s-a întâmplat să vină soții cu soțiile lor, când cântam, să-mi spună că partenerele lor mă plac sau să mă roage să fac o poză.

Culiță Sterp: „Daniela este deșteaptă și frumoasă'

Știu că vei fi tată în curând, vei avea o familie. Cum este femeia care a reușit să te cucerească?

Este o femeie care mă înțelege și este alături de mine în orice moment. Este bună la suflet, harnică și gospodină. Ține cu casa și nu-și vorbește de rău bărbatul de față cu alții. Daniela este deșteaptă și frumoasă, pentru că, să fim sinceri, contează mult și aspectul fizic.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE MARTIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter