Ce relație e, de fapt, între Jador și Zanni. Se cunosc de dinainte de Survivor

Publicat pe

Pe parcursul competiției din Republica Dominicană, între Jador și Zanni au avut loc mai multe divergențe la Survivor, iar fanii lor au rămas cu impresia că cei doi se urăsc. Adevărul este însă cu totul altul, cu atât mai mult cu cât cei doi Faimoși se cunosc dinainte de a intra în competiție. Iată ce relație este, de fapt, între ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Până să iasă Jador din competiție, între el și Zanni au avut loc nenumărate ciocniri la Survivor, iar fanii celor doi concurenți au rămas chiar cu impresia că cei doi se dușmănesc, atât de tensionată era relația lor. Odată ieșit din competiție, Jador a povestit care este, de fapt, relația dintre el și Zanni și, mai ales, a făcut o dezvăluire neașteptată. Cei doi artiști se cunoșteau de dinainte de a intra în concurs!

Ce relație e, de fapt, între Jador și Zanni. Se cunosc de dinainte de SurvivorCe relație e, de fapt, între Jador și Zanni. Se cunosc de dinainte de Survivor

Jador și Zanni, prieteni înainte de Survivor

Chiar dacă fanii lor și-au imaginat că Jador și Zanni au interacționat pentru prima oară în competiția Survivor, adevărul este cu totul altul, după cum a declarat Jador. Artistul a povestit că s-au cunoscut prin intermediul lui Alex Velea, cu are amândoi sunt prieteni buni, și au interacționat nu o dată.

„M-am uitat la el când am plecat, băi îmi era atât de milă de el, un ghindoc de copil. Îmi e milă de el de mă c** pe mine. Îi vedeam oasele. Cum să zic eu ceva de rău de copilul ăla, cum să îl judec eu că el își dorea să câștige? Ok, înțeleg, eram Jador iubit de toată România, dar nu am zis un singur lucru. El a zis că eu am zis că eu sunt aici pentru că eu sunt Jador și el e Zanni. Eu nu am zis niciodată chestia asta. Dar nu îl condamn.

Mie îmi era frică de el. Îți arăt conversația cu el pe Instagram, noi vorbeam de acasă, eu mă cunoșteam cu Zanni prin intermediul lui Velea, e prietenul nostru comun.

I-am zis că singurul de care mi-e frică acolo tu ești. Omul e sincer, îi merge papagalul frumos, e ambițios. Poate să confirme când vine. Și a fost nevoit să îmi dea în cap. Și eu aș fi făcut la fel în locul lui. Mie îmi place de el de mor. Mă văd pe mine acum 3 ani. Zanni mai lăsa uneori să îl conducă sentimentul de ură, dar el este un băiat foarte bun. Nu puteam să îl votez, pentru că, dacă el ieșea, m-aș fi supărat foarte tare, nu mi-aș fi iertat-o niciodată, chiar aș vrea să câștige, să își îndeplinească visul', a dezvăluit Jador despre Zanni, după Survivor, în exclusivitate pentru WOWBiz.ro.

Citește și: Nu s-a văzut la TV. Jador a dezvăluit ce mesaj a primit de la Bogdan Mocanu, la Survivor: 'Mi-a zis de Alexandra Stan că e…'

Citește și: Jador se operează după Survivor: „Am meniscul rupt în trei locuri!’

Citește și: Adevărul despre relația dintre Jador și Culiță Sterp, după Survivor: „Să nu mai zică nimeni nimic'

Citește și: Părinții lui Jador, primele reacții după ce artistul s-a întors de la Survivor: „Am crezut că nu te descurci'

„Nu am cum să-l urăsc pe Zanni”

Recent întors de la Survivor, Jador a tratat deschis o parte dintre subiectele controversate din cadrul competiției sportive. Fostul concurent a ținut să sublinieze că nu poartă ranchiună nimănui, nici măcar lui Zanni, în ciuda divergențelor pe care le-au avut. Se pare că relația dintre Jador și Zanni la Survivor nu a fost chiar așa de dramatică precum s-a văzut acasă…

Jador a subliniat că nu are nimic împotriva lui Zanni, precizând că are suflet bun și că își dorește extrem de tare să câștige competiția. L-a impresionat povestea sa de viață, la fel cum s-a întâmplat cu mai mulți concurenți din competiție, atât de la Faimoși, cât și de la Războinici.

„Real, nu m-a enervat nimeni. Probabil de acasă s-a înțeles că Zanni mă ura. Eu nu am cum să îl urăsc pe băiatul ăla, e un copil bun, își dorește foarte mult să câștige. E un copil bun, are o situație financiară nașpa, dar nu am cum să urăsc un om care își dorește atât de mult să câștige.

Mai spunea lucruri, a crescut la casa de copii, dar are un suflet foarte bun. Eu sunt binecuvântat de Dumnezeu, iubesc pe fiecare în parte, am empatizat cu fiecare în parte. Îi iubesc pe toți, real, am mâncat din aceeași farfurie’, a declarat Jador despre Zanni, după Survivor, la Teo Show, . 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter