Nu s-a văzut la TV. Jador a dezvăluit ce mesaj a primit de la Bogdan Mocanu, la Survivor: ”Mi-a zis de Alexandra Stan că e...”

Publicat pe

Jador a dezvăluit ce nu s-a văzut la televizor de la Survivor, dar și ce mesaj a primit de la bunul său prieten Bogdan Mocanu. Faimosul a fost acuzat că nu știe să citească, după ce a refuzat să citească cu voce tare un mesaj la Survivor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

După ce a fost eliminat de la Survivor, Jador a spus tot ce s-a întâmplat în Republica Dominicană și nu s-a dat la televizor. Artistul a primit un mesaj de la Bogdan Mocanu pe care nu a vrut să-l citească la televizor din cauza glumelor pe care acesta le avea. De aici, oamenii au interpretat că Faimosul nu știe să citească, însă răspunsul lui nu a întârziat să apară.

Nu s-a văzut la TV. Jador a dezvăluit ce mesaj a primit de la Bogdan Mocanu, la Survivor: 'Mi-a zis de Alexandra Stan că e...'Nu s-a văzut la TV. Jador a dezvăluit ce mesaj a primit de la Bogdan Mocanu, la Survivor: 'Mi-a zis de Alexandra Stan că e...'

Se pare că Bogdan Mocanu a pus ochii pe Alexandra Stan, fosta concurentă de la Survivor și i-ar fi spus asta în acel mesaj prietenului său.

„Am terminat o facultate, cum să nu știu să citesc?! Cred că oamenii spuneau în glumă, nu credeau chiar că nu știu să citesc. (…)
Nu am fost emoționat, eu știam că ăla vorbește numai prostii. Eu nu am vrut să citesc ăla la cameră! Nu aveți idee ce mi-a scris acolo. Dacă mi-a trimis poză cu două femei… Eu de când am văzut poza am zis „Pfai, să vezi ce spune acum!'.

Eu nu am vrut să citesc mesajul deloc, doar pentru mine. Mi-a zis de Alexandra Stan că e bună, că vrea să o… Nu știu dacă a dat la televizor. A scris numai tâmpenii. Că vrea să „așa' cu Alexandra Stan, că e bună, de gagici mi-a scris.
Nu s-a dat la televizor? A pus două fete cu fundul și el le ținea cu mâna și scris „uite ce ai pierdut în țară' și alte chestii care nu se dau la televizor. Glumele noastre, dar nu se dau la televizor!”, a declarat Jador pentru WOWbiz

Citește și: Jador se operează după Survivor: „Am meniscul rupt în trei locuri!'

Citește și: Adevărul despre relația dintre Jador și Culiță Sterp, după Survivor: „Să nu mai zică nimeni nimic”

Citește și: Părinții lui Jador, primele reacții după ce artistul s-a întors de la Survivor: „Am crezut că nu te descurci”

Citește și: Jador a ajuns în România, după a fost eliminat de la Survivor. Zeci de persoane l-au așteptat la aeroport

Jador, primele declarații după ce a fost eliminat de la Survivor

Competiția Survivor s-a încheiat pentru Jador din cauza problemelor medicale, iar artistul s-a întors sâmbătă în România. La aeroport, artistul a avut parte de o surpriză din partea prietenilor lui, dar și a fanilor. Mama lui a izbucnit în lacrimi când l-a văzut.

„E mult mai greu decât se vede la televizor. Și am văzut că multi oameni sunt hate-uiți, nu mai hate-uiți că suntem vai de capul nostru. Piciorul e varză. Nu mai vreau să risc. Și 12 ore pe avion așa cu piciorul… e crunt. Mulțumesc că ați venit, facem poze cu toții… nuplec până nu fac poze cu toți. Vreau ca toată lumea să creadă ce se întâmplă acolo. Oamenii ăia chiar se chinuie, chiar își doresc să câștige… ei habar nu au ce se întâmplă, mie nu mi-a venit să cred ce s-a întâmplat cu mine… Piciorul rupt. Am venit cu câteva experiențe mișto. Ambițios am fost de când m-am născut. Am venit cu multe lucruri pe care le-am învățat acolo’,  a spus Jador, pentru Wowbiz, imediat cum a ajuns în România.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter