Horoscop 29 aprilie 2021. Probleme în cuplu pentru mai multe zodii

Publicat pe

Horoscop 29 aprilie 2021. Unele zodii vor avea parte de probleme în dragoste. Cel mai bine ar fi să trateze situația cu mult calm și să vorbească deschis despre ceea ce îi macină. Pe de altă parte, multe zodii de-abia așteaptă zilele libere de Paște.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 29 aprilie 2021 – Berbec

Este timpul să te îngrijești de relația frumoasă pe care o ai. Planifică împreună cu partenerul de viață o ieșire în doi. Aveți nevoie să petreceți timp de calitate împreună și să vă destindeți puțin. Pe lângă acest lucrut, încep și pregătirile de Paște, care sunt foarte importante.

Horoscop 29 aprilie 2021 – Taur

Trebuie să înveți să te pui pe primul loc. Trăiești prea mult pentru cei din jurul tău. Prin toate deciziile pe care le ei, te neglijezi pe tine pentru ca unui alt membru din grupul tău sau din familie să îi fie bine. Niciodată nu o să mulțumești pe toată lumea. Mereu se va găsi cineva care să te critice și nici nu vei primi măcar înapoi pe cât ai oferit tu.

Citește și: Zodii dramatice.Nativii care sunt greu de suportat

Citește și: Top 4 zodii cu două fețe.Nativii capabili de orice

Citește și: Zodiile și bolile.Cum reacționează zodiile când se îmbolnăvesc

Citește și: Zodii care nu se tem de singurătate

Horoscop 29 aprilie 2021 – Gemeni

Se anunță câteva tensiuni în cuplu. Te vei certa cu pertenerul de viață pentru unele greșeli mai mari pe care le-ai făcut în această săptămână. Încearcă să recunosși atunci când greșești, altfel riști să pierzi o persoană care te iubește cu adevărat.

Horoscop 29 aprilie 2021 – Rac

Se anunță o zi fantastică pentru tine!. Vei primi o veste neașteptată, care își va aduce o mare bucurie. Era și timpul să răsară soarele și pe strada ta. Ai trecut-o printr-o perioadă mai puțin frumoasă, dar este foarte bine că nu ți-ai pierdut speranța. Energia ta pozitivă te-a ajutat enorm.

Horoscop 29 aprilie 2021 – Leu

Locul de muncă pe care îl ai te nemulțumește. Nu mai găsești nicio bucurie la serviciu, ceea ce te afectează pe plan psihic. De-abia aștepți să mai iei o pauză, având în vedere că Paștele se apropie cu pași repezi. Ești nerăbdător să te bucuri de cele patru zile libere. Vrei să te liniștești și să îți creezi o imagine clară a ceea ce vrei să faci în continuare.

Horoscop 29 aprilie 2021 – Fecioară

Se anunță probleme în dragoste. Chiar acum, înainte de Paște, o să te desparți de partenerul de viață. Acest lucru îți va aduce o stare de nefericire. Trebuie să fii atent la deciziile pe care urmează să le iei. Nu vrei să regreți totul mai târziu.

Horoscop 29 aprilie 2021 – Balanță

Un coleg sau o persoană pe care de-abia ai cunoscut-o ți-a atras atenția. Ți-ai dori să purtați conversații mai dese, dar nu ești foarte sigur cum să abordezi situația. Cine nu riscă, nu câștigă. Astrele sunt de partea ta, trebuie doar să ai mai mult curaj.

Horoscop 29 aprilie 2021 – Scorpion

Ești foarte nerăbdător să ai parte de cele câteva zile libere, însă asta te afectează. Ești agitat și nu ai niciun chef de muncă, iar concentrarea ta este aproape de zero. Încearcă să faci un efort pentru a nu te mai gândi doar la zilele libere de Paște. Nu ai vrea să regreți mai târziu. Lipsa de concentrare este un factor care îți poate dăuna.

Horoscop 29 aprilie 2021 – Săgetător 

Mulți oameni profită de sentimentele tale nobile. Încearcă să nu mai iei în seamă persoanele care nu te prețuiesc și nu îți dedică nici măcar o parte din ceea ce le oferi tu. Pe de altă parte, vei primi niște vești bune de la un prieten sau de la o rudă. Astrele sunt de partea ta astăzi.

Horoscop 29 aprilie 2021 – Capricorn

Probleme pe plan amoros. Ai tendința să te pui pe tine pe primul loc. Totuși, nu uita că este nevoie ca amândoi să fiți fericiți. Încearcă să iei câteva decizii benefice pentru relația ta. Trebuie să rezolvați împreună problemele și tensiunile cu mult calm și comunicare, potrivit kfetele.ro.

Horoscop 29 aprilie 2021 – Vărsător

Cupidon începe să își facă treaba și în cazul tău. În ultima vreme, ești tot mai apropiat de o persoană din preajma grupului de prieteni. I-ați inima în dinți și găsește o variantă să ieșiți împreună la un restaurant sau la o terasă. Poate va ieși ceva frumos din această situație.

Horoscop 29 aprilie 2021 – Pești

Nu este deloc o zi bună pentru tine. Vei primi o veste tristă care te va afecta emoțional. Încearcă să nu lași totul să te afecteze. Speranța moare ultima și doar tu o poți menține vie. Totul se va sfârși cu bine, vei vedea.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter