Top 4 zodii cu două fețe. Nativii capabili de orice

Publicat pe

Top 4 zodii cu două fețe. Acești nativi sunt capabili de orice pentru a-și atinge scopurile. Nu țin cont de nimic și nu le pasă de părea celor din jur. Cele 4 zodii nu acceptă un refuz și, chiar dacă vor pierde o bătălie, cu siguranță nu vor permite să piardă și războiul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Zodii cu două fețe – Gemeni

Gemenii sunt foarte schimbători, aditudinea lor poate să fie diferită în funcție de context. Duplicitatea lor nu înseamnă răutate. Mai exact, Gemenii au mai multe fețe pe care le alternează în funcție de persoana cu care stau de vorbă. Practic, se adaptatează foarte ușor oricărei situații. Ei știu să poarte o discuție atât cu persoane cu studii superioare, cât și cu cei fără studii. Din nefericire pentru Gemeni, mulți oameni îi percep ca fiind falși, dar nu este vorba de așa ceva.

Citește și: Zodiile care vor o relație serioasă

Citește și: Zodii care vor relații de scurtă durată.Nativii care fug de angajamente

Citește și: Top 4 cele mai romantice zodii

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Zodii cu două fețe – Rac

Racii sunt foarte buni actori, mai ales atunci când vor să se victimizeze. Le place să joace rolul victimei dacă știu că doar așa pot câștiga o discuție în contradictoriu. Racii își folosesc foarte bine punctele forte, chiar dacă pot să pară sensibili și neajutorați. Trucul lor funcționează cel mai bine în situațiile în care sumt implicați membrii familiei sau partenerul de viață. Din nefericire pentru ei, la locul de muncă, victimizarea nu funcționează mereu.

Zodii cu două fețe – Pești

Peștii pot să fie destul de periculoși și sunt capabili să facă rău cuiva dacă știu că așa ei vor cădea în picioare. Mai exact, aceștia reușesc să se impună de fiecare dată în fața cuiva și sunt genul de persoane care strâng informații despre toți și așteaptă momentele oportune în care să se folosească de acestea, potrivit fanatik.ro. CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Zodii cu două fețe – Scorpion

Scorpionii sunt considerați ca a fi lipsiți de scrupule și în stare de orice pentru a obține ceea ce își doresc. Aceștia sunt gata să atace în orice moment și știu să se folosească foarte bine de arta victimizării. Ba mai mult, Scorpionilor nici nu prea le pasă de ceea ce crede lumea despre ei în momentul în care au un anumit scop.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter