Andreea Marin, dezvăluire neașteptată despre averea ei: "Maşina şi casa sunt luate pe credit"

Publicat pe

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune de la noi. Are o experiență vastă în acest domeniu, cu proiecte complexe în CV, dar multă lume a fost surprinsă să afle că nu a strâns o avere impresionantă în acești ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Recent, Zâna Surprizelor, așa cum a fost numită de fanii ei, a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre averea ei. Andreea Marin a fost mereu o fire discretă când vine vorba de viața personală, dar acum și-a deschis sufletul în fața publicului. A recunoscut că nu este genul de persoană care să arunce cu banii pe lucruri precum haine sau genți scumpe.

„Nu sunt un om pe care să îl poţi numi „cu bani', bogat. Pe scurt, am casă, o maşină, posibilitatea de a călători şi de a-mi da copilul la o şcoală care să îi ofere un viitor mai bun. Asta e averea în bani pe care o consider importantă. Nu o să mă vezi făcând exces de investiţii în articole vestimentare, în genţi. Sunt mai cumpătată„, a mărturisit Andreea Marin, conform wowbiz.

Andreea Marin, dezvăluire neașteptată despre averea ei: "Maşina şi casa sunt luate pe credit"Andreea Marin, dezvăluire neașteptată despre averea ei: "Maşina şi casa sunt luate pe credit"

Andreea Marin, dezvăluire neașteptată despre averea ei

Vedeta a recunoscut că plătește și acum un credit bancar, pentru casa în care stă alături de fetița ei, Violeta. Mai mult decât atât, tot cu un împrumut și-a luat și actuala mașină. Și când vine vorba despre automobile, Andreea Marin este la fel de cumpătată. Automobilul anterior a rezistat timp de 13 ani în garajul vedetei.

Admir calitatea acestor produse, dar de la distanţă. Nu o să cumpăr niciodată o maşină de fiţe. Am o maşină normală pentru un om cu nevoile mele, un 4×4. Maşina anterioară am ţinut-o vreo 13 ani. Nu schimb maşinile ca pe şosete. Maşina şi casa sunt luate pe credit. La casa mai am de plătit vreo 10 ani', a spus Andreea Marin.

Citește și: Andreea Marin, cu sinceritate despre Iulia Albu: „Este scorpia showbizului românesc!'

Citește și: Marius Elisei, despre divorțul de Oana Roman: „Fetița știe că suntem certați, nu divorțați”. Ce se întâmplă cu afacerea cuplului

Citește și: Ce a spus Andreea Marin despre Mihaela Rădulescu și Lavinia Pîrva. Pe care dintre ele ar arunca-o în ocean și pe care ar salva-o

Câți bani câștiga Andreea Marin la Surprize, Surprize

Românii au admirat-o ani de zile când apărea pe sticlă, la TVR. Aceasta a fost emisiunea care a consacrat-o, dar partea financiară nu era una strălucită. Apărea ca o Zână pe micile ecrane, dar câștigurile nu au fost unele impresionante. Situația s-a schimbat doar atunci când a devenit directorul acestui program.

„Aveam un singur sacou. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca şi buget. Am rămas fără bani de la o lună la alta de foarte multe ori. Eu nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale până departe, eram chiar la Surprize. Până nu am început să fiu directorul acestui program nu am început să fiu plătită bine, să ne înţelegem bine! Eram îmbrăcată bine doar la emisiune.', a spus Andreea Marin.

Andreea Marin, replică savuroasă despre Iulia Albu

Recent, vedeta a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță. Atunci când i s-a cerut să o descrie pe aceasta, Andreea Marin a avut o reacție care i-a surprins pe mulți.

„Tu ești poreclită zâna, cine consideri că este poreclită scorpia în showbiz?’, a întrebat-o Cătălin Măruță.

„Iulia Albu, dar nu cred că e o jignire. Ea vrea așa. Oricum, cuvântul ăsta poți să îl folosești și ca alint. Cât despre comentariile la ținutele mele, îmi provoacă o mare indiferență. Dacă ar fi numai Iulia în țara asta care ar comenta rău despre mine…Sunt antrenată pentru asta’, a răspuns Andreea Marin.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter