Ce a spus Andreea Marin despre Mihaela Rădulescu și Lavinia Pîrva. Pe care dintre ele ar arunca-o în ocean și pe care ar salva-o

Publicat pe

Andreea Marin este cunoscută pentru schimburile dure de replici avute de-a lungul timpului cu Mihaela Rădulescu. Cele două și-au împărțit public atât același bărbat, pe Ștefan Bănică Jr., cât și titulatura de „divă” în televiziune. Acum, Zâna Surprizelor a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a făcut un anunț neașteptat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin a participat în emisiune și a răspuns pozitiv provocării lansate de Cătălin Măruță. Atunci când a avut de ales între a oferi un răspuns la o întrebare sensibilă și a consuma sosul picant, vedeta de televiziune a decis să dea cărțile pe față și să spună tot.

'Eşti pe o barcă, în mijlocul oceanului, iar ca să te salvezi trebuie să renunţi la un membru din echipajul format din Mihaela Rădulescu şi Lavinia Pârva. Pe cine alegi să arunci?', a întrebat-o Cătălin pe Andreea. 'Te gândeşti că dacă sunt şi rechini?', a completat prezentatorul de la Pro TV.

Ce a spus Andreea Marin despre Mihaela Rădulescu și Lavinia Pîrva. Pe care dintre ele ar arunca-o în ocean și pe care ar salva-oCe a spus Andreea Marin despre Mihaela Rădulescu și Lavinia Pîrva. Pe care dintre ele ar arunca-o în ocean și pe care ar salva-o

Andreea Marin, replică fabuloasă despre Mihaela Rădulescu și Lavinia Pîrva

Diplomată cum o știm, Andreea Marin a stat puțin să se gândească. Mai ales că a fost pusă să aleagă între fosta și actuala soție a tatălui fetiței ei, Violeta. În cele din urmă, Zâna Surprizelor a luat o decizie, pe care a explicat-o în emisiunea lui Cătălin Măruță.

'În taină, mă gândesc!'. A continuat. 'Nu e deloc de rău, că ştie să înoate! Răspunsul meu e fără ezitare. Mihaela Rădulescu', a spus Andreea Marin. Nu știm dacă această replică din emisiune va primi răspuns din partea vedetei de la Monaco, dar cu siguranță urmăritorii celor două au savurat acest moment.

Citește și: Florin Călinescu l-a avertizat pe Adrian Mutu înainte de divorțul de Alexandra Dinu

Citește și: Andreea Marin a ironizat-o pe Mihaela Rădulescu la iUmor

Citește și: FOTO DE COLECȚIE! Singura copertă pe care o vei vedea vreodată cu Andreea Marin și Mihaela Rădulescu împreună

Citește și: Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei l-a uitat pe Iancu Sterp! Are un nou iubit

Andreea Marin a luat-o peste picior pe rivala ei, la iUmor

Cu toate că telespectatorii Antena 1 nu se așteptau să o vadă vreodată pe Andreea Marin în emisiunea iUmor, apariția vedetei a făcut senzație la acel moment. Desigur, nu au putut lipsi ironiile la adresa rivalei ei.

„Am doi câini, două pisici pufoase, păsărele multicolore şi o veveriţă. Nu am chiar o fermă, încă nu am ajuns chiar atât de departe, e doar un vis în acest moment. Nu oricine poate să-l atingă cu mâna. Dar să mă retrag undeva unde să am ferma mea, când nu-mi mai rămâne nimic altceva de făcut, mă gândesc că este o variantă foarte bună’, a spus Andreea Marin, la iUmor.

„Să nu mă căutaţi, n-o să-mi iau niciun telefon la mine pentru că numai necazuri îţi aduce tehnologia asta, mai ales când eşti ascultat’, a mai spus vedeta, referindu-se la o faimoasă înregistrare, în care Mihaela Rădulescu a jignit-o.

Mihaela Rădulescu, adevărul despre divorțurile sale

Vedeta este o femeie extrem de sinceră și asumată. Mihaela ne-a povestit, într-un interviu, mai multe detalii despre divorțurile prin care a trecut în viață.

„Pot să dau vina, în ordine, pe muncă, pe mine, pe ei. Și tot nu vom ști adevărul. Dar știu că am învățat din toate și de la toți câte ceva bun. Sunt genul de femeie care e cu totul acolo pentru bărbatul din suflet. Privind la rece, o singură căsnicie m-a facut să mă autoanalizez – ultima, cea cu tatăl copilului meu.

Puteam să las mai mult de la mine, puteam mai mult, în general. În primul rând, de dragul puiului nostru. Dar, așa a fost să fie și nu pot decât să-i mulțumesc cerului că am făcut și crescut un copil grozav cu cel mai bun tată din lume pentru puiul nostru”, a recunoscut Mihaela Rădulescu, pentru Viva.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter