Andreea Marin a ironizat-o pe Mihaela Rădulescu la iUmor!

Publicat pe

Veșnica rivalitate dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu nu dă semne să se termine prea curând, cea dintâi surprinzându-i pe jurații de la iUmor cu un număr umoristic în care a ironizat-o pe diva de la Monaco.

Acum 19 ani, cele două vedete pozau pentru prima și ultima oară împreună în VIVA!, pictorialul stârnind la vremea respectivă un interes enorm, dat fiind că rivalitatea dintre ele, niciodată recunoscută, a ținut de-a lungul timpului prima pagină a publicațiilor autohtone. De atunci au trecut mulți ani, iar cele două au împărțit nu doar notorietatea, ci și un… bărbat – pe Ștefan Bănică Jr., cu care au fost ambele căsătorite -, duelul dintre ele limitându-se însă la ironii și apropouri.

Ultima oară când au apărut împreună a fost la emisiunea Dansează acum cu mine, unde Mihaela Rădulescu a fost prezentatoare, iar Andreea Marin – jurat. Atunci, nu o dată s-a simțit tensiunea în aer din cauza replicilor uneori acide pe care le-au schimbat cele două, însă, în cele din urmă, cele două vedete au reușit să păstreze aparențele.

Andreea Marin a luat-o peste picior pe Mihaela Rădulescu!

La finele săptămânii trecute însă, Andreea Marin a mai punctat o dată în competiția cu Mihaela Rădulescu. Prezentă în emisiunea iUmor, aceasta și-a atacat așa-zisa rivală, prin intermediul unor apropouri bine țintite și destul de transparente încât toată lumea să-și dea seama cine era protagonista ironiilor sale. De altfel, vedeta i-a ironizat pe toți cei trei jurați, care s-au amuzat copios de prestația Andreei.

„Am doi câini, două pisici pufoase, păsărele multicolore şi o veveriţă. Nu am chiar o fermă, încă nu am ajuns chiar atât de departe, e doar un vis în acest moment. Nu oricine poate să-l atingă cu mâna. Dar să mă retrag undeva unde să am ferma mea, când nu-mi mai rămâne nimic altceva de făcut, mă gândesc că este o variantă foarte bună', a spus Andreea Marin, referindu-se la apariţia Mihaelei Rădulescu în emisiunea Ferma.

„Să nu mă căutaţi, n-o să-mi iau niciun telefon la mine pentru că numai necazuri îţi aduce tehnologia asta, mai ales când eşti ascultat', a mai spus vedeta.

Acel „când nu-mi mai rămâne nimic altceva de făcut” nu a sunat deloc bine, așa că rămâne de văzut care va fi replica Mihaelei, pentru că vedeta nu rămâne niciodată datoare…

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter