Brigitte Năstase a confirmat relația cu Florin Pastramă. Vedeta a fost eliminată de la Ferma

Publicat pe

Apropierile dintre Brigitte Năstase și Florin Pastramă au stârnit mari controverse în showbiz, mai ales că pe cei doi îi aștepta acasă cineva. Fosta soție a lui Ilie Năstase a fost eliminată de la Ferma și a confirmat relația pe care o are cu afaceristul pe care l-a cunoscut în emisiune.

Ferma… un nou început pentru Brigitte și Florin Pastramă. Cei doi au ajuns să formeze un cuplu, fără să mai țină cont că acasă aveau relații. Afaceristul era logodit cu Raluca Podea, iar vedeta era logodită cu Cornel Oană.

Brigitte Năstase a cedat în fața lui Florin Pastramă și s-a îndrăgostit de el. Pe rețelele de socializare, vedeta a confirmat că are o relație cu Florin Pastramă. 'Iubire. Ferma. Dragostea mea', a scris Brigitte Năstase la o fotografie cu ea și Florin. Mai mult, fosta soție a lui Ilie Năstase a postat și o poză cu ei doi în timp ce se sărută.

Brigitte Năstase a fost eliminată de la Ferma

Concursul s-a terminat pentru vedetă. Brigitte Năstase este acasă și se bucură de povestea de dragoste pe care o trăiește cu Florin Pastramă. Brigitte Năstase a fost eliminată de la Ferma și este din nou activă pe rețelele de socializare. Filmările de la Ferma sunt încă în desfășurare, iar în episoadele următoare vom afla cu cine a intrat vedeta la duel și cine a eliminat-o.

De când Brigitte Năstase s-a întors acasă, Cornel Oană și-a făcut bagajele și a plecat din casa fostei sale logodnice. Bărbatul a locuit în casa lui Brigitte cât timp aceasta a fost plecată la filmările de la Ferma.

Dacă Brigitte a fost eliminată, înseamnă că și Florin Pastramă a fost dat afară. Cei doi au început să posteze din nou pe rețelele de socializare și postează poze împreună.

Citește și: Cornel, iubitul lui Brigitte Năstase: „Am crezut că mă poate înșela cu oricine de la FERMA, mai puțin cu Pastramă!'

Citește și: Florin Pastramă a cerut-o de soție pe Brigitte Sfăt! Răspunsul e surprinzător

FOTO: Instagram, Facebook

Brigitte Năstase a confirmat relația cu Florin Pastramă. Vedeta a fost eliminată de la FermaBrigitte Năstase a confirmat relația cu Florin Pastramă. Vedeta a fost eliminată de la Ferma
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter