Narcisa Moisa și Yoannes s-au împăcat: „Te iubesc, zeul meu”

Publicat pe

Vestea că Narcisa Moisa, supranumită regina manelelor, și soțul ei, Yoannes, au decis să meargă pe drumuri diferite a venit ca un șoc pentru fanii celor doi. Cu atât mai mult cu cât au împreună doi copii. Acum, Narcisa și Yoannes s-au împăcat, iar anunțul a fost făcut pe rețelele sociale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Scandalul a fost unul imens, mai ales că Narcisa postase pe contul de Facebook imagini cu soțul ei și o domnișoară în ipostaze intime.

‘Narcisa, fosta mea soție, nu mai posta din astea, că e urât… Nu știi tu din-astea dacă te-am luat de pe străzi și te-am făcut doamnă. Vrei și tu ceartă? Te respect că ești mama la copii (sic!, n.red.), în rest ești o [email protected]$ă photoshopată’,a scris Yoannes pe contul său de socializare, la acel moment.

La scurt timp de la postarea lui Yoannes, Narcisa Moisa l-a implorat, plângând, să se întoarcă acasă.

Narcisa Moisa și Yoannes s-au împăcat: „Te iubesc, zeul meu'Narcisa Moisa și Yoannes s-au împăcat: „Te iubesc, zeul meu'

„Fără ei câteva ore, zile am mai putut sta, dar fără tine nu pooot nici măcar o zi sa nu știu de tine. Am fost mereu împreuna, am știut de tine tot timpul. Cine îți face sa mănânci? Cine iti calcă? Cine te îngrijește, cineeeeeee? Ești in mintea mea, in ochii mei. Nu pot sa ma descarc deloc, nici sa plâng măcar, ca ma văd copiii', transmitea la acea vreme „Regina Maneliștilor' pe Internet.

Acum, Narcisa Moisa și Yoannes au decis să își acorde o nouă șansă. Yoannes a postat un screenshot de la o conversație prin care spunea că ar fi vrut să-i dea o lecției soției sale, pentru că ar fi refuzat să-i calce o cămașă, însă a recunoscut că sunt de nedespărțit, ba chiar a etichetat-o și i-a transmis public Narcisei Moisa că o iubește.

Mesajul a fost distribuit și de Narcisa Moisa la ea la InstaStory, unde cântăreața a scris „Și eu te iubesc!! Zeul meu!!'.

Yoannes, despre Narcisa Moisa: „Dacă iau mâna de pe ea, ajunge rău’

Yoannes a spus că el a fost cel care a „creat-o’ pe Narcisa Moisa și că imaginea ei este munca lui. Așa că vor continua să colabotreze pe plan profesional.

„Evenimentele care sunt deja angajate de mine stați fără nici o grija Narcisa v-a fii prezenta împreuna cu formația mea Yoannes Kings’ valabil și pentru evenimentele ce vor urma… dacă imi iau mana de pe ea definitiv ajunge rău, dar e vorba de copiii mei, foarte multă munca și ani pierduți ca sa dam cu piciorul așa ușor la imaginea pe care i-am creat-o !

Citește și:

Pepe și Raluca, război total pe avere! De ce au ajuns din nou la Tribunal

Augustin Viziru s-a schimbat radical când tatăl lui a murit: „Când am aflat de boala lui a avut loc trezirea mea’

Alex Bodi, dezamăgit de condițiile din arest! „Stă cu 3 deținuți în celulă, nu are televizor sau frigider’

Mai pe românește este educata de mine in totalitate.. de la A la Z pentru ăștia care comentați prost ca dacă nu era ea ce ma făceam eu… mai degrabă dacă nu eram eu ce era ea? Canta scârța scârța Măriuța… așa ca stați liniștiti tot șef sunt’ a scris Yoannes, pe contul lui de Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter