Îl mai ții minte pe Alex Florea, reprezentantul României la Eurovision 2017? „Acum lucrez ca faianțar”

Publicat pe

Alex Florea a reprezentat România la Eurovision, alături de Ilinca Băcilă, în anul 2017, cu melodia Yodel It. Viața artistului s-a schimbat în ultimii ani, iar acesta se află în Germania, unde muncește în construcții, alături de tatăl său. Alex Florea se gândește să rămână definitiv în Germania.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alex Florea a reprezentat România la Eurovision în anul 2017, alături de ilinca Băcilă. De asemenea, artistul a mai participat înainte de Eurovision și la emisiunile „Vocea României' și „X Factor'. În plus, Alex Florea a jucat și în câteva spectacole de teatru, după care s-a decis să plece în Germania.

Artistul a vrut să meargă să îl ajute pe tatăl lui pentru două luni de zile, după care să plece spre Marea Britanie pentru a-și continua cariera muzicală, însă pandemia de coronavirus i-a stricat planurile.

Îl mai ții minte pe Alex Florea, reprezentantul României la Eurovision 2017? „Acum lucrez ca faianțar'Îl mai ții minte pe Alex Florea, reprezentantul României la Eurovision 2017? „Acum lucrez ca faianțar'

Alex Florea pune faianță în Germania

Acum, Alex Florea se gândește serios să rămână definitiv în Germania.

Momentan sunt în Germania şi lucrez pentru tata, mai învăţ o meserie. Lucrez în construcţii, sunt faianţar, am învăţat să pun faianţă. Am venit iniţial doar pentru două luni, să-l ajut, după care planul era să plec în Anglia să fac muzică. Doar că planurile s-au schimbat şi e posibil să rămân aici definitiv', a declarat Alex Florea pentru Click.ro.

Citește și: Lidia Buble a clacat și a izbucnit în plâns pe Instagram:„Mi-e dor de…'

Citește și: Motivul pentru care Meghan Markle nu va participa la înmormântarea Prințului Philip

Citește și: Război între Sorin Pușcașu și Albert Oprea, la Survivor:„Promite multe și să facem puține'

Citește și: Cine sunt cei 30 de invitați care vin la înmormântarea Prințului Philip.Regina Elisabeta decide lista

Ilinca Băcilă, nevoită să își caute un loc de muncă

De asemenea, Ilinca Băcilă, cea alături de care Alex Florea a urcat pe scena de la Eurovision, tocmai ce s-a angajat ca profesoară la școala de muzică a lui Marius Gheorghiu. Totuși, Ilinca se gândește serios să plece în Marea Britanie.

„Eu nu sunt pentru România, am primit multe propuneri, dar eram ocupată cu şcoala. Acum sunt deschisă ofertelor şi cred că o să plec', a spus Ilinca Băcilă pentru sursa citată anterior.

De asemenea, a fost nevoită să își găsească și un loc de muncă pentru că nu mai avea venituri din nicio parte.

Am avut un job, primul şi sper singurul din viaţa mea, timp de 8-9 luni. Pentru că nu aveam venit de nicăieri. Am prezentat în limba engleză pe un site de jocuri de noroc. Aveam scurte emisiuni în limba engleză pentru străini care intrau să se joace online, un fel de introduceri. Eu prezentăm un fel de roata norocului', vrei să fii milionar', marele zid' în limba engleză', a declarat aceasta.

Ilinca Băcilă nu vrea să renunțe la muzică

De asemenea, Ilinca Băcilă a mai spus că, în momentul în care și-a găsit locul de muncă respectiv, a simțit cum este să faci ceea ce nu îți place doar pentru că avea nevoie de bani.

Am simţit cu adevărat ce înseamnă să nu poţi să faci ce-ţi place, să fii nevoit să lucrezi într-un alt domeniu ca să-ţi câştigi pâinea, să simţi în fiecare zi când te duci la muncă că pierzi ceva din tine, efectiv. Era programul încărcat, făceam un lucru care nu mă pasiona deloc. Adică puteam să cânt din când în când, mai făceam o glumă, dar nu se compară cu adevărat cu a fi eu pe scenă, era un lucru care mă consuma. Cred că tocmai lucrul ăsta m-a făcut să-mi dau seama că nu vreau să renunţ la muzică oricât ar dura pandemia asta', a continuat Ilinca Băcilă.

Sursa Foto: Instagram, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter