Cine sunt cei 30 de invitați care vin la înmormântarea Prințului Philip. Regina Elisabeta decide lista

Publicat pe

Prințul Philip s-a stins din viață la 99 de ani, iar Marea Britanie este în doliu. Înmormântarea se va desfășura în condiții de pandemie, astfel că la ceremonie vor putea participa numai 30 de persoane. Lista va fi decisă de către Regina Elisabeta.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Prințul Philip a murit la 99 de ani. Anunțul a fost făcut de Casa Regală. Soțul Reginei Elisabeta s-a stins din viață la Castelul Windsor.

„Cu durere profundă, Majestatea Sa Regina a anunțat moartea iubitului ei soț, Alteța Sa Regală, Prințul Philip, Duce de Edinburgh. Alteța Sa Regală a murit în pace în această dimineață la Castelul Windsor’, s-a arătat în declarația Palatului Buckingham.

Cine sunt cei 30 de invitați care vin la înmormântarea Prințului Philip. Regina Elisabeta decide listaCine sunt cei 30 de invitați care vin la înmormântarea Prințului Philip. Regina Elisabeta decide lista

Înmormântarea va avea loc pe data de 17 aprilie, la Capela Sfântul Gheorghe, de la Windsor. Înmormântarea nu va fi un eveniment public, însă va fi televizată.

Din păcate, ceremonia nu va putea fi organizată în condiții normale, la care să participe persoane cu funcții înalte, șefi de stat și nici chiar toate rudele. Înmormântarea se va desfălura în condiții de pandmie și vor putea participa numai 30 de personae.

Cei patru copii ai Prințului Philip și cei opt nepoți vin la înmormântare

Lista restrânsă va fi decisă de către Regina Elisabeta. Cu siguranță, nelipsiți vor fi cei patru copii ai cuplului regal, precum și partenerii lor: Prințul Charles și Camilla Parker Bowles, Prințesa Anne și Timothy Laurence, Prințul Andrew și Prințul Edward și Sophie. 

De asemenea, și cei opt nepoți ai Prințului Philip vor fi invitați, potrivit mirror.co.uk. Este vorba despre Prințul William, Prințul Harry, prințesele Beatrice și Eugene, Peter Phillips, Zara Tindall, Lady Louise Windsor și Vicecontele Severn. Kate Middleton îl va însoți pe ducele de Cambridge șa ceremonie, însă este Meghan Markle, fosta ducesă de Sussex, nu va fi prezentă, dat fiins că nu a primit acordul medicilor pentru călătoria cu avionul, însărcinată fiind.

Citește și: Cum a rezistat căsnicia de 73 de ani dintre Regina Elisabeta și Prințul Philip.El a renunțat la naţionalitate, la nume şi la religie

Citește și: Regina Elisabeta și Prințul Philip, poveste de dragoste tulburătoare.S-au îndrăgostit când ea avea 13 ani

Citește și: Andreea Bălan, mărturisiri neațteptate la 7 ani după despărțirea de Keo:'Voiam familie și am pus presiuni pe el'

Citește și: Rapperul DMX a murit la 50 de ani.Era la Terapie Intensivă de o săptămână

Cine va ocupa ultimul loc de pe lista restrânsă la înmormântarea Prințului Philip

De asemenea, este posibil ca nici restul partenerilor nepoților să participe, pentru că lista ar deveni mult prea mare. Mike Tindall, Jack Brooksbank și Edoardo Mapelli Mozzi ar putea să-și cedeze locul altor rude.

Prințesa Alexandra, ducele și ducesa de Gloucester, Ducele și Ducesa de Kent și Prințul și Prințesa Michael de Kent, adică verii Reginei și partenerii lor, ar putea veni la înmormântare.

De asemenea, cum Regina Elisabeta este foarte mai apropiată de copii surorii sale Margaret, și-ar putea dori ca Lady Sarah Chatto și Contele de Snowdon să vină la înmormântare. 

Strănepoții Prințului Philip nu vor veni la înmormântare

În cazul în care Mike Tindall, Jack Brooksbank și Edoardo Mapelli Mozzi vor participa la ceremonie, atunci ar mai rămâne un sigur loc pentru ca lista de 30 de persoane să fie completă. Astfel, ar putea fi invitat un membru de încredere al Casei Regale. De asemenea, Admiralul Tony Radakin s-ar putea regăsi pe lista scurta, ca un omagiu adus vremurilor când Prințul Philip lucra în armată.

Premierul Borin Johnson a precizat deja că, în condițiile actuale, nu vrea să fie invitat, lăsând locul apropiaților.

Strănepoții Reginei și Prințului Philip, zece la număr, ar putea fi considerați prea mici pentru a participa la un asemenea eveniment.

Sursa foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter