Amalia Năstase spune adevărul despre operațiile estetice. Ce intervenție vrea să-și facă

Publicat pe

Amalia Năstase este o prezență superbă. Pare că nu îmbătrânește deloc, iar pe fața ei nu se văd riduri, asta deși nu este adepta unui machiaj greu, ci preferă un look natural. Multă lume s-a întrebat care este secretul tinereții fostei soții a lui Ilie Năstase, iar acum vedeta a vorbit despre asta.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ea a recunoscut că își injectează botox de la 27 de ani, pentru a minimiza ridurile. În plus, ea se declară pro operații estetice și spune că are în plan o astfel de intervenție.

„Fac cam o dată pe lună câte o procedură, fie că e acest laser, fie că sunt anumite vitamine pe care le folosesc, diverse curățări. Îmi fac botox. Asta e rutina mea de la 27 de ani, ca să nu am foarte multe riduri', a spus Amalia Năstase.

Ea vrea să își facă o intervenție pentru a își ridica una din pleoape. Amalia Năstase a declarat că are o pleoapă puțin căzută, așa că cel mai probabil va corecta acest lucru, în câțiva ani, cu o intervenție estetică.

Amalia Năstase spune adevărul despre operațiile estetice. Ce intervenție vrea să-și facăAmalia Năstase spune adevărul despre operațiile estetice. Ce intervenție vrea să-și facă

„Sunt foarte de acord cu operațiile estetice. Am un ochi mai căzut. Am întrebat și mi s-a zis că nu e atât de pronunțată lăsarea pleoapei superioare în așa fel încât să poate fi făcută o operație, dar în condiții ideale aș face-o. Și cred că asta va fi cea pe care o s-o fac în cinci ani de acum încolo', a adăugat ea.

Dieta cu care Amalia Năstase a slăbit 12 kilograme într-o lună

Amalia Năstase a demonstrat că poate să slăbească, iar rezultatele sunt mai mult decât vizibile. Fosta soție a lui Ilie Năstase a spus care este dieta pe care o ține și cu care slăbit 12 kilograme în doar 30 de zile.

Până acum, vedeta a reușit să dea jos 12 kilograme și nu vrea să se oprească aici. Amalia Năstase a dezvăluit ce mănâncă la micul dejun, la prânz, dar și la cină. Fosta soție a lui Ilie Năstase a dovedit că are o ambiție de fier și că reușește orice dacă își propune ceva.

„Dimineața mănânc 50 de grame de prosciutto cu un biscut de ovăz. Ca și snack, am un măr, ceea ce este viață, pentru că eu, o lună de zile, n-am pus gura pe nimic altceva decât praf de proteine și carne și pește. Când am mâncat primul măr, parcă am mâncat ambrozie’, a spus Amalia Năstase.

Citește și: Ce se întâmplă cu Adriana Iliescu, cea mai batrână mamă din România. Nu a mai fost văzută de vecini de trei săptămâni: „Poate se simte rău

Citește și: Cum se recuperează Toni Grecu după ce s-a vindecat de COVID-19: „Nu puteam să merg la toaletă fără oxigen!’

Citește și: Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, este într-o situație disperată! Ce datorii are la întreținere

Vedeta urmează o dietă strictă cu care are rezultate fabuloase. Pentru prânz, Amalia Năstase mănâncă salată și carne, iar seara alege să mănânce conservă de ton. În această dietă nu este permis deloc zahărul.

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă