Zodii care vor relații de scurtă durată. Nativii care fug de angajamente

Publicat pe

Zodii care vor relații de scurtă durată. Toate relațiile sunt diferite între ele pentru că noi, oamenii, suntem diferiți și avem nevoi diferite. Multă lume își dorește să își găsească sufletul pereche și să trăiască împreună până la atânci bătrâneți, dar nu și aceste zodii. Există patru zodii care fug de angajamente.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Zodii care vor relații de scurtă durată  – Gemeni

Gemenii sunt speriați de ideea unei relații serioase. Acestora nu le place deloc să răspundă în fața unei alte persoane și să dea explicații pentru lucrurile pe care aleg să le facă. Drept urmare, preferă relațiile scurte, fără angajamente, orice seamănă mai degrabă cu o aventură. Pe lângă acest aspect, într-o relație care s-a sfârșit repede, nu ai timp să te implici foarte mult emoțional, iar acest lucru le convine de minune Gemenilor.

Citește și: Zodii incompatibile.Zodiile care nu trebuie să formeze un cuplu

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Cel mai mare defect, în funcție de zodie

Citește și: Horoscop amoros.Care sunt cele mai fidele zodii

Zodii care vor relații de scurtă durată – Balanță

Balanțele nu sunt sigure de ceea ce simt, așa că vor să își trăiască viața liber și sunt adeptele relațiilor de scurtă durată. Nu vor să depindă de o altă persoană și nici să nu fie influențate de părerea ei. balanțele adoră să aibă parte de experiențe noi și consideră că, dacă s-ar aventura într-o relație serioasă, această dorință a lor ar fi limitată.

Săgetător

Săgetătorii pun mare preț pe libertatea lor și nu ar vrea să renunțe la ea pentru nimic în lume. Drept urmare, nu vor să aibă o relație serioasă care să dureze mult timp tocmai din acest motiv. Consideră că dacă și-ar lua angajamente față de o altă persoană, libertatea lor ar fi îngrădită. De asemenea, Săgetătorii sunt speriați și de monotonia care ar putea să apară într-o relație. Nu au de gând să se plictisească, așa că adoră diversitatea, potrivit elle.ro.

Zodii care vor relații de scurtă durată – Vărsător

Vărsătorii pot să fie partenerii ideali, dar nu se simt deloc pregătiți să aibă o relație serioasă și fug cât de mult pot de această idee. Preferă relațiile de tipul „prieteni cu beneficii'. Astfel, experimentează mai mult și se descoperă mai mult. Vărsătorii sunt foarte devotați pe plan profesional, așa că nu prea mai au timp și pentru o relație serioasă.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter