Horoscop amoros. Care sunt cele mai fidele zodii

Publicat pe

Horoscop amoros. Află care sunt cele mai fidele zodii și vezi dacă partenerul tău de viață se află printre ele! Nimeni nu este perfect, doar că unii nativi calcă mai des strâmb decât alții, iar asta nu este vina lor, ci a astrelor! Probabil așa îți vor spune dacă îi prinzi pe picior greșit. Alte zodii, în schimb, sunt fidelitatea întruchipată!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop amoros: Cele mai fidele zodii. TAUR

Deşi posesivă şi uneori deloc gentilă, femeia Taur este foarte fidelă, mai ales atunci când partenerul dă dovadă de siguranţă emoţională şi financiară, senzualitate şi confort domestic.

Femeia Taur nu cere prea multe, dar este bine ca partenerul să fie calm şi să evite discuţiile, deoarece se aprinde foarte uşor şi nu aţi vrea să o vedeţi atunci când se dezlănţuie. Cu un apetit sexual mare,ea are nevoie de mângâieri, de vin bun, de plimbări lungi prin pădure şi de romantism.

Dacă partenerul este răbdător, pacifist şi romantic, femeia Taur nu numai că îi va fi fidelă până la capăt, dar se va asigura să nu-l piardă cu niciun preţ, de altfel e posibil să-l sufoce cu iubirea sa, potrivit clickpentrufemei.ro.

Taurii sunt romantici incurabil, ceea ce înseamnă că probabil te simți ca și cum te-ai îndrăgosti de cineva nou în fiecare zi, dacă ești într-o relație cu ei.

Citește și: Zodiile care se potrivesc perfect în dragoste și în afaceri

Citește și: Care sunt alimentele cu grăsimi bune și cum să le consumi

Citește și: Care este piatra ta norocoasă în funcție de zodie

Horoscop amoros: Cele mai fidele zodii. BERBEC

Printre cele mai fidele zodii la femei, femeia Berbec este exuberantă, pasională, iar atunci când iubeşte este devotată şi gata să meargă până în pânzele albe pentru iubire. Nerăbdătoare şi cu spirit de conducătoare, femeia Berbec trebuie să simtă că este curtată fără timiditate sau ezitări.

Elegantă, gospodină, dinamică, energică, ego-centristă ce iubeşte provocările, poate fi o adevărată comoară la casa omului. Atunci când se simte împlinită şi iubită, răsfăţată şi lăsată să conducă, ea nu va simţi nevoia să caute şi alte iubiri, mai ales că onestitatea este printre punctele ei forte.

Când decide să intre într-o relație, femeia Berbec se implică 100%. Nu e genul de persoană care să se folosească de întâlniri doar pentru a-și satisface nevoile trupești sau pentru a nu rămâne singură.

Horoscop amoros: Cele mai fidele zodii. RAC

Printre cele mai iubitoare şi cele mai fidele zodii la femei, femeia Rac lasă totul şi face orice pentru omul pe care îl iubeşte. Este mămoasă, generoasă şi are grijă de partener cu multă delicateţe. Dă dovadă de intimitate şi are nevoie de un partener energic, care să fie dispus să stea cu o persoană complexă, care poate fi de un sprijin fără egal în zodiac.

Însă, dacă persoana pe care o iubeşte şi pentru care este gata să se sacrifice nu ştie să gătească, nu poate face o analiză completă a sentimentelor, femeia Rac va pune punct fără să stea la discuții.

Tu ești vrednică de o mare dragoste și o vei găsi din nou, dar numai după ce vei învăța să te iubești și să crezi că cineva merită iubirea ta sinceră.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter