Cătălin Moroșanu de la Survivor a avut o copilărie grea: "Am crescut în pădure"

Publicat pe

Pentru Cătălin Moroșanu, luptător de performanță, experiența Survivor nu pare o provocare neobișnuită. Iar asta deoarece, după cum a mărturisit chiar el, a avut o copilărie grea și a trăit în pădure în copilărie. Iată ce dezvăluiri a făcut concurentul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Moroșanu, simpaticul concurent Survivor, are gene de aventurier, dar și de vedetă de televiziune, iar asta o confirmă nenumăratele participări la show-uri TV, începând cu cele de dans și încheind cu cele care pun adrenalina la lucru. Aflat acum în Republica Dominicană, luptătorul de K1 le-a dezvăluit colegilor săi de competiție detalii neștiute din trecutul său. Cătălin Moroșanu de la Survivor a avut o copilărie diferită…

Cătălin Moroșanu, la Survivor ca acasă… Și-a petrecut copilăria în pădure

Cătălin Moroșanu le-a împărtășit recent colegilor săi de la Survivor detalii neștiute despre copilăria sa, care a fost una atipică. Născut la Maternitatea din Iași, sportivul și-a petrecut primii ani ai vieții în… pădure, iar asta deoarece tatăl său era pădurar în localitatea Grajduri. În timp ce copiii de vârsta lui se jucau în fața blocului, Cătălin Moroșanu se pregătea, fără să știe, pentru Survivor din copilărie… Prieteni îi erau animalele sălbatice și nici vânătoarea nu i-a fost străină.

Cătălin Moroșanu de la Survivor a avut o copilărie grea: "Am crescut în pădure"Cătălin Moroșanu de la Survivor a avut o copilărie grea: "Am crescut în pădure"

„Am crescut în pădure, chiar la cantonul silvic. Părinţii mei şi-au luat apoi un teren mai la stradă şi au făcut casă. Am un frate mai mic cu doi ani, tata ne lua la vânătoare, culegeam şi fructe din pădure. Îmi amintesc că am prins un pui de căprioară, era exact ca Bambi, l-am crescut şi i-am dat drumul când tata nu mi-a mai permis să-l ţin', a povestit Cătălin Moroșanu de la Survivor într-un interviu.

Citește și: Speak recunoaște că a avut emoții când și-a cunoscut viitorii socri: „Tatăl Ștefaniei m-a scos afară, să…”/ EXCLUSIV

Citește și: După aproape 30 de ani de relație, Dan Bittman suferă după Liliana Ștefan, mama copiilor lui: „Ea nu și-a dorit o căsnicie”

Citește și: Mihai Mitoșeru a publicat prima fotografie cu mama lui după operația pe creier: „A venit acasă!”

Citește și: Bianca Drăgușanu, criză de gelozie din cauza Iuliei Sălăgean. Gabi Bădălău îi vorbește urât vedetei: 'Ești…'

Mesaj emoționant pentru femeia vieții lui

Chiar dacă are un look de tip dur, Cătălin Moroșanu are și o latură extrem de sensibilă pe care nu se jenează să o scoată la iveală atunci când vine vorba despre familia sa. Sportivul are o soție și o fetiță superbe, pe care le iubește ca pe ochii din cap. Recent, Cătălin și Georgiana au împlinit 19 ani de relație, iar concurentul Survivor i-a trimis soției sale un mesaj emoționant.

‘Scriu aceste rânduri acum, la început de ianuarie, pentru că știu că la aniversarea noastră voi fi departe, dar i-am rugat pe băieți să mă ajute cu postarea acestui mesaj chiar pe 7 februarie. Îmi pare rău că nu putem merge în locul nostru preferat ca în fiecare an. Pe 7 februarie 2002 a fost prima noastră întâlnire. De atunci au trecut 19 ani, 19 ani peste care am trecut împreună la bine și la greu. Împreună făceam naveta pentru a ajunge la școală la Iași, împreună am locuit în căminele din Vladimirescu și împreună am împărțit un pachet de biscuiți în parcul Copou pentru că nu îmi permiteam mai mult. 

Ai fost în dreapta mea indiferent de vreme și vremuri. Mă întorceam de la antrenamente plin de accidentări și alegeai să îmi bandajezi rănile, încurajându-mă să continui, în timp ce alții mă descurajau. Cuvintele tale m-au motivat să muncesc și mai mult pentru visul meu. Ai fost și ești persoana care îmi oferă echilibru în tot ce fac.  Mi-ai dăruit și un înger, pe Natalis. Acum am tot ce îmi doresc, sunt un bărbat împlinit, însă sunt așa datorită ție.  La mulți ani împreună, femeia vieții mele!❤️’, i-a scris Cătălin Moroșanu soției sale.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter