Femeia Rac - trăsături, temperament și caracteristici specifice. Cu cine e compatibilă

Publicat pe

Când femeia Rac se îndrăgostește, poate avea probleme cu controlul instinctelor sale materne. Dacă întâlnește un partener care este mai independent, ar putea fi ușor rănită din cauza nevoii sale de a oferi tot ce poate persoanei pe care o iubește, fără să țină cont de propria satisfacție. 

Zodia Rac începe de pe data de 22 iunie, și se încheie pe data de 22 iulie.

Ea este o persoană altruistă și acest lucru o face vulnerabilă la tot felul de parteneri care vor profita de asta, așa că trebuie să fie atentă și  suficient de rațională pentru a înțelege toate laturile posibile ale unei anumite relații.

Sexualitatea femeii Rac

Sexualitatea poate fi un teritoriu ciudat pentru o femeie Rac, datorită faptului că semnul ei este semnul căderii lui Marte. 

Într-un fel, acest lucru îi îndepărtează dorința sexuală instinctivă și o face dependentă de relațiile de dragoste senzuale, tandre și emoționale. 

Din această cauză, ea poate avea dificultăți în exprimarea sexualității sale și are nevoie de partenerul potrivit pentru a o ajuta cu acest lucru și a face-o să se simtă suficient de încrezătoare în sine pentru a-și dezvolta această latură a personalității. 

Citete și: Femeia Gemeni – trăsături ale zodiei, temperament și caracter. Cu cine e compatibilă

Femeia Rac poate fi extrem de pasională când este îndrăgostită. Este una dintre puținele femei din zodiac care se va despărți de un partener cu care găsește adevărata intimitate sexuală.

Femeia Rac în relații

Are acest dar incredibil de compasiune care îi permite să înțeleagă prin ce trece partenerul ei. Acest lucru o poate face o ascultătoare foarte bună, deoarece este capabilă să se pună în locul altor persoane. 

Are nevoie să protejeze oamenii pe care îi iubește și acest lucru poate fi un pic exagerat și ciudat.

 Acest lucru se întâmplă pentru că ea poartă acel instinct matern în fiecare centimetru al corpului ei și vrea să-și protejeze „copilul' de orice rău care ar putea să se petreacă. 

Când stabilitatea emoțională așterne într-o relație, va dori să facă ceea ce este „normal' – să se căsătorească și să aibă copii.

O femeie Rac este de încredere până când este speriată sau rănită profund. Nu își va trăda partenerul într-un mod tipic și va face orice pentru a-și ține familia și liniștea. 

Dacă partenerul ei își dorește un cămin stabil, i se va oferi una, dar nimeni nu trebuie să știe sacrificiile necesare făcute de ea pentru asta sau obstacole pe care le-a depășit pentru a găsi pace în această relație.

Întâlnirile cu femeia Rac

Îi va plăcea să meargă în locuri intime și romantice, fără zgomote puternice sau mâncare prea condimentată. 

Îi place mulțimea, dar îi va plăcea mai mult dacă mulțimea este formată din oameni pe care îi cunoaște. Deși nu este socială într-un mod tipic și elocventă ca și alte semne, va avea câțiva prieteni înțelegători și va fi destul de populară printre oamenii apropiați din viața ei. 

Cel mai bine este ca partenerul ei să o surprindă cu lucruri romantice, în adevăratul sens al cuvântului.

Femeia Rac – cum să o înțelegi

Ca toate semnele cardinale, o femeie Rac are misiunea de a face o schimbare uriașă în viața ei. 

Este de fapt foarte puternică și, ca toate mamele, gata să-și dea viața pentru cei pe care îi iubește. Deși ar putea părea prea sensibilă, este o adevărată luptătoare atunci când este motivată și are nevoie ca partenerul ei să înțeleagă acest lucru. 

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Dacă este subestimată, probabil că își va înghiți mândria și va merge mai departe, dar va rămâne rănită mult timp. Există o înțelegere profundă că toate lucrurile sunt echilibrate în natură și că tot ceea ce oferim ne revine. 

Nu ai vrea să fii dușmanul ei, pentru că își poate folosi incredibila valoare morală și bunătatea pentru a îți da o lecție grea. 

Femeia Rac compatibilitate

Iată care sunt cele mai bune compatibilități din zodiac cu femeia Rac. Cu cine poate avea o relație de durată și profundă și cu cine poate să aibă probleme.

Capricorn și Rac

 Ceea ce îi reunește pe aceștia doi este înțelegerea și grija lor pentru stabilitate și stabilirea obiectivelor, deoarece bărbatul Capricorn este foarte ambițios. Chimia lor fizică și sexuală este cu adevărat ridicată, dar se luptă cu comunicarea. 

Însă un bărbat Capricorn este dedicat într-o relație și de obicei rămân în ea dacă este ceva serios.

Scorpion și Rac

Această dinamică de cuplu este puternică și se știe că reușește, în ciuda faptului că este o relație aprinsă și intensă. Amândoi se înțeleg și, în ciuda faptului că o femeie Rac este răbdătoare, sensibilitatea bărbatului Scorpion ar putea să o sperie. 

Știu, de asemenea, când să-și acorde reciproc spațiu. Amândoi sunt cu adevărat intimi și au o chimie sexuală excelentă.

Pești și Rac

Un bărbat Pești este cu siguranță un cadou pentru ea. Amândoi iubesc „dragostea', pasiunea și angajamentul. Bărbatul Pești este, de asemenea, loial și iubește să fie îngrijit și mângâiat.

Fecioară și Rac

O combinație minunată, teoretic, deoarece sunt de fapt atât de asemănători, dar acest lucru poate fi atât un blestem, cât și o binecuvântare. 

Cu siguranță se ceartă și ceartă foarte des, mai ales din lucruri mărunte. Amândoi sunt incredibil de iubitori și adoră să se răsfețe, așa că există cu siguranță o mulțime de momente de alint, care ar putea să îi facă destul de nesuferiți, atunci când se întâmplă în public. 

Taur și Rac

 Bărbatul Taur ia lucrurile încet. De asemenea, sunt amândoi inteligenți din punct de vedere social și bărbatul Taur este foarte răbdător.

Ambii vor vrea să împărtășească experiențe cu partenerul. El este foarte răbdător, exact de ce are ea nevoie și apreciază. Odată ce s-au îndrăgostit, relația lor e povestea clasică de dragoste din filme. 

Rac și Rac

 Această relație tinde să dureze, deoarece există un sentiment de înțelegere și o mulțime de asemănări. Cu toate acestea, lucrurile tind să aibă nevoie de emoție și noutate, așa că ar trebui adesea să încerce să găsească anumite interese diferite pentru a nu petrece tot timpul împreună. 

Citește și: Femeia Berbec – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibilă

Compatibilitatea unei femei Rac cu un bărbat Rac atunci când vine vorba de dragoste, sex și comunicare este la fel de mare. De asemenea, amândoi își iubesc să facă tot felul de lucruri prin casă, de la redecorări, la reamenajări. În plus, amândoi sunt gazde ideale și vor avea tot timpul casa plină de prieteni și persoane dragi în vizită. 

Sursa foto: Shutterstock

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter