Bărbatul Taur - trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibil

Publicat pe

Bărbatul Taur nu are mod normal inițiativa, așa că poate avea dificultăți când vine vorba de a face primul pas. Există o coliziune între valorile lor tradiționale și natura lor blândă. 

Zodia Taurului durează de la data de 21 aprilie până la data de 21 mai

Orice situație în care nu sunt siguri de evaluarea emoțiilor cuiva este o pantă alunecoasă emoțională. Atunci când iau o decizie de a face prima mișcare, aceasta va fi de obicei produsul unei analize îndelungate a modului în care acționează cealaltă persoană, chiar dacă s-ar putea să nu fie nici măcar conștienți de aceasta. 

Dacă un bărbat Taur este sigur în ceea ce privește modul în care simte și înțelege emoțiile partenerului său, el va fi un iubit blând care se îngrijește de persoana iubită pentru o perioadă foarte, foarte lungă de timp.

Bărbatul Taur- sexualitate

Acest bărbat nu este foarte creativ când vine vorba despre intimitate. În timp ce este tandru și conștient de partenera său, bărbatul Taur este un iubit pasional, senzual, căruia îi place preludiul la fel de mult pe cât îi place să fie sărutat și mângâiat. 

Înțelege importanța emoțiilor în sex și poate fi unul dintre cei mai buni iubiți din zodiac, dar numai dacă se relaxează și depune puțin efort pentru a fi creativ în viața sexuală. Cu o motivație adecvată, el trebuie să descopere și să împărtășească bucuria reală a sexului cu partenerul potrivit

Bărbatul Taur în relații

Este imperativ ca un bărbat Taur să se miște. Are o nevoie ciudată să stea toată ziua și să mănânce ceea ce altcineva îi pregătește, având o tendință de a deveni „fiul răsfățat' al partenerului său în loc de iubit. 

Aceasta nu este o regulă, dar există o fază în viața fiecărui Taur în care preferă să nu facă nimic. Cel mai important lucru pentru ei este să iasă din casă în fiecare zi. 

Acest lucru este ușor atunci când relația este nouă, deoarece îi va oferi suficientă energie și motivație pentru a fi creativ și interesant.

Cu toate acestea, atunci când un bărbat Taur începe să locuiască cu cineva, trebuie să rămână în mișcare. Dacă nu, el poate deveni atât de static încât chiar și el ar fi plictisit de el însuși.

Nu este ușor pentru el să se relaxeze suficient pentru a se deschide și a împărtăși lumea sa emoțională și sexuală cu tine. Acest lucru poate duce la neîncredere din partea partenerului său, deoarece nu există o claritate reală asupra Sinelui său interior.

Citește și: Zodia Taur. Calitățile și defectele nativilor

Când își deschide inima cuiva, dăruiește darul încrederii supreme care ar trebui să fie prețuit. Atunci știi că nu te va dezamăgi niciodată.

Bărbatul Taur la întâlniri 

Dacă nu te duce tot timpul la aceleași restaurante, întâlnirile cu el pot fi destul de frumoase. Are un fler de romantism și atunci când se simte atrăgător, va face orice pentru a câștiga inima persoanei iubite. 

Cea mai minunată latură a întâlnirii cu un bărbat Taur este faptuș că e multă relaxare și niciun pic de stres. 

Puteți rămâne acasă și comanda pizza în timp ce vă uitați la un serial, dar te poate duce oricând la un apus de soare în altă țară. 

Totul ar fi la fel pentru el, deoarece nu simte nicio presiune pentru a face oricare dintre aceste lucruri și are capacitatea de a fi spontan. Totuși, nu te aștepta să facă sărituri cu parapanta, căci nu e tocmai stilul lui. 

Cum să te înțelegi cu un bărbat Taur 

Este un om complicat, cu o latură emoțională puternică. De multe ori se poate simți inadecvat din cauza acestei tandrețe de care este conștient și uneori încearcă foarte mult să scape de partea sa blândă, deși este una dintre cele mai mari calități ale sale. 

Citește și: Zodii care nu se tem de singurătate

Când va fi trist, își va ascunde sentimentele de restul lumii și poate chiar de persoanele cele mai apropiate de el. El are nevoie de multă blândețe și răbdare pentru a deveni omul perfect al cuiva.

Ce îi place și ce nu îi place 

Bărbatul Taur este generos, tandru și devotat, dar uneori poate fi prea rigid și fixist. 

Dacă este conștient de slăbiciunile sale, poate apela la sport sau la orice fel de activitate fizică pentru a se simți mai sigur pe el și pregătit pentru acțiune. 

Dacă e lăsat să cadă în starea lui inertă, există mari șanse să fie plictisitor pentru sine, să nu mai vorbim de partenerul său.

Compatibilități bărbat Taur 

Taur și Rac

Taurul și Racul sunt două semne care sunt menite să fie împreună. Atunci când aceste două semne iubitoare de securitate se reunesc, este o relație armonioasă pe termen lung.

Atât Racul, cât și Taurul doresc sentimentul de securitate și stabilitate și, prin urmare, relația lor ar putea să nu fie cea mai interesantă din punct de vedere al altor persoane, dar le va oferi ambilor parteneri exact ceea ce au nevoie pentru a se simți fericiți. 

Atât Taurul, cât și Racul protejează cu orice preț oamenii pe care îi iubesc și își arată loialitatea față de toți cei cărora le pasă. Prin urmare, este incredibil de rar să găsești vreodată o relație între un Taur și Rac în care unul dintre parteneri să fie înșelat sau mințit.

Citește și: Zodii care nu se vor înțelege niciodată cu Taurul

Cor trăi o viață idilică, de rutină, care constă în principal din faptul că o femeie Rac are grijă emoțional de bărbatul Taur, în timp ce își folosește abilitățile practice pentru a repara casa pe care au făcut-o atât de frumos împreună.

Taur și Pești

Taurul și Peștii sunt o combinație minunată, iar diferitele trăsături emoționale ale acestor două semne se potrivesc perfect unul cu celălalt. 

Peștii au încredere excesivă și cu oricine altcineva ar putea fi răniți sau dezamăgiți, dar un Taur le poate permite Peștilor să aibă încredere pentru că sunt atât de loiali și câștigă ușor încrederea. 

Taurul va fi protector asupra Peștilor, ceea ce îl face să se simtă util.

Când vine vorba de viața sexuală a unui Taur și a unui Pești, ambii se pot bucura de o intimitate deosebită împreună, deoarece Peștii păstrează mereu lucrurile interesante folosind personalitatea lor creativă, iar Taurului îi place să simtă plăcere. 

Ambii parteneri vor să-i facă pe plac celuilalt, ducând la acte intime și energie sexuală foarte creativă.

Taur și Scorpion

Deși aceasta mulți nu sunt de acord cu această compatibilitate, relațiile dintre un Taur și Scorpion pot avea succes și pot fi frumoase, deoarece sunt compatibile. 

Motivul pentru care mulți oameni își exprimă îngrijorarea cu privire la o relație între Taur și Scorpion este că există o pasiune incredibil de puternică între ei și, deși acest lucru duce de obicei la explozii în dormitor, poate duce și la certuri aprinse și instabilitate emoțională. Cu toate acestea, pasiunea dintre un bărbat Taur și o femeie Scorpion este de neegalat de orice alt semn.

Pe lângă o conexiune sexuală puternică, această relație va fi plină de emoții atât de profunde încât poate supraviețui oricărui lucru. 

Citește și: Zodii dramatice.Nativii care sunt greu de suportat

Scorpionii se încred ușor, iar natura loială a Taurului le permite să se deschidă și să fie siguri că nu vor fi răniți. O relație de succes Taur și Scorpion este profundă, iubitoare, interesantă și pasională pentru totdeauna.

Sursa foto: Shutterstock

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter