Cum se comportă Pepe în rol de tată și ce decizie a luat după divorț: "Lucrurile s-au schimbat foarte mult"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Pepe este un tată implicat, care s-a preocupat ca fetițelor să le fie cât mai bine. Divorțul de Raluca Pascu a venit cu noi schimbări atât pentru părinți, cât și pentru micuțele Maria și Rosa Alexandra. Astfel, artistul a hotărât că este timpul să „îmbrățișeze noul' și a decis că e vremea ca și fetița lui cea mică să aibă telefon la vârsta de 5 ani. În plus, în situația de față, decizia vine la pachet cu avantajul de a putea discuta mai mult direct cu fetițele lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Bună, Pepe! Cum ești în această perioadă?

Personal sunt mult mai liniştit şi mult mai încrezător în echilibru şi în viitor, pentru că despre asta este vorba.

Ai spus în repetate rânduri că te topești în fața fiicelor tale și că nu prea poți să le refuzi nimic… Mai pui și piciorul în prag, uneori?

Încerc să fac tot posibilul să înţeleagă şi valoarea banului, să înţeleagă şi faptul că le permit anumite lucruri, cu toate că uneori mă gândesc dacă nu cumva sunt prea mici.

Sunt conştient că lucrurile s-au schimbat foarte mult. Dacă acum 3 ani de zile nu eram de acord cu telefoanele mobile pentru copii, am fost cumva constrâns şi nevoit ca şi Rosa, la 5 ani, să aibă telefon. Maria a primit la 8 ani.

Citește și: Pepe îi dă replica Oanei Zăvoranu:„Ea este cea mai mare greșeală din viața mea'

Citește și: Ce planuri are Pepe, după divorțul de Raluca Pastramă:”Cred în dragoste, cred în căsnicie” / EXCLUSIV

Citește și: Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au afișat din nou împreună!Ce s-a întâmplat după ce au anunțat despărțirea

Citește și: Jador suferă enorm după Georgiana, dar nu mai vrea să se împace cu ea!„O iubesc nespus, dar…'

Pepe: „Timpul ne învaţă că ar trebui să lăsăm principiile deoparte'

Timpul ne învaţă că ar trebui să lăsăm principiile deoparte şi să ne adaptăm la nou. Plus că şi situaţia în sine m-a determinat să iau această decizie, pentru că a trebuit să comunic cât mai mult direct cu copiii mei, şi atunci a trebuit să fac anumiţi paşi în viaţă, să scap de anumite principii şi să le fac lor pe plac.

Ele s-au bucurat foarte tare. Şi ăsta e doar un exemplu, cu dispozitivele electronice, dar mai sunt şi altele. (zâmbește)

Pepe: „Fetele au talente artistice'

Din ce ați mai postat pe conturile de socializare, pare că și fetele au talent artistic. Așa este?

Fetele se joacă, au şi talente artistice, însă e devreme să vorbim despre asta. Noi ne jucăm mult, ne imaginăm că susţinem spectacole, iar Rosa chiar cântă foarte mult şi foarte bine, şi Maria, de altfel. Momentan sunt la început de drum, descoperim şi instrumente muzicale, şi canto, şi sportul, și activităţile din mediul informatic. Sunt copii, trec prin toate şi, în funcţie de ce îşi doresc de la viaţă, pe drumul ăla vor merge, de fapt vom merge împreună, pentru că le voi susţine, pe cât posibil, să facă ceea ce le place.

Sursa foto: PR, Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter