Pepe îi dă replica Oanei Zăvoranu: „Ea este cea mai mare greșeală din viața mea”

Publicat pe

Pepe îi dă replica Oanei Zăvoranu după ce aceasta a vorbit, acum câteva zile, despre divorțul dintre ei doi. Artistul a mărturisit că soția lui Alex Ashraf a fost cea mai mare greșeală din viața lui. Pe lângă acest lucru, Pepe a mai acuzat-o pe Oana Zăvoranu că de ani de zile vorbește „prost' la televizor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu și Pepe au fost unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc, iar despărțirea lor i-a luat prin surprindere pe fani. Divorțul a avut loc în urmă cu mai bine de 11 ani și nu a fost unul amiabil, ci scandalul dintre cei doi foști era la ordinea zilei pe primele pagini ale ziarelor.

Pepe îi dă replica Oanei Zăvoranu: „Ea este cea mai mare greșeală din viața mea'Pepe îi dă replica Oanei Zăvoranu: „Ea este cea mai mare greșeală din viața mea'

În cadrul podcast-ului „Acasă la Măruță’, Oana Zăvoranu a vorbit despe divorțul de Pepe. Querida a spus că principalul motiv din cauza căruia s-a produs ruptura dintre ei ar fi reprezentat de faptul cp ea nu îl mai iubea pe solist. În plus, aceasta a mai dezvăluit că Pepe îi împunea limite care au determinat-o să renunțe la carieră. Acum a venit rândul lui Pepe să spună varianta lui și să-i dea replica fostei soții.

Citește și: De ce au fost certați Oana Zăvoranu și Cătălin Măruță timp de 10 ani:„Am îngropat securea războiului'

Citește și: De ce au divorțat Oana Zăvoranu și Pepe:„Eu nu l-am mai iubit'

Citește și: Șerban Huidu se retrage de la Cronica Cârcotașilor!„Ceea ce aveam eu de demonstrat s-a cam încheiat'

Citește și: Aurel Pădureanu, mari probleme financiare după moartea Corneliei Catanga.„Nu am bani nici de chirie'

Pepe, despre ceea ceea ce a spus Oana Zăvoranu

Pepe a dezvăluit că nu îi vine să creadă că a fost el atunci când privește spre trecut. Acesta nici nu vrea să îi pronunțe numele Oanei Zăvoranu și a acuzat-o că apare de ani de zile la televizor fără a avea un motiv. De asemenea, Pepe a spus despre Oana Zăvoranu că „vorbește prost de ani de zile din frustratre' pentru că el alege să nu-i îi răspundă.

Pepe a fost mișto rău de tot ca soț. Acum nu mai este. Mie mi se pare că dau totul într-o relație, adică, ca orice om, am și greșeli și scăpări, dar indiferent de greșeală, cu vorba sau cu fapta, din punctul meu de vedere am protejat întotdeauna familia. Când mă uit înapoi nu-mi vine să cred că am fost eu (n.r. căsnicia cu Oana Zăvoranu). Tot respectul, atât timp cât se discută civilizat, când nu ai cu cine să discuți nu stai de vorbă. În cazul de față, nici măcar nu vreau să-i pronunț numele. Dacă tot apare fără motiv la TV, să nu apară că am vorbit eu de ea, pentru că vorbește prost de ani de zile din frustratre, pentru că nu-i mai răspund. Dacă i-aș răspunde, ar fi ok', a declarat Pepe în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Pepe, despre Oana Zăvoranu: „Cea mai mare greșeală'

Pe de altă parte, Pepe o consideră pe Oana Zăvoranu cea mai mare greșeală din viața lui, însă spune că a învățat foarte multe din acel mariaj. Referitor la ce a declarat Oana Zăvoranu în legătură cu motivul pentru care au divorțat, Pepe spune că sunt „numai tâmpenii' și că dacă ar dezvolta mai mult subiectul, i-ar da motive să apară pe la televizor.

Mi se pare cea mai greșeală din viața mea. Ea este cea mai mare greșeală din viața mea, dar am învățat foarte multe și învățând foarte multe din această greșeală, de aceea nu vreau să mai am legătură cu ea. Mă uit în trecut și nu îmi vine să cred: 'Mă, ce dracu a fost în capul meu?'. Nu-mi pare rău, că eu pentru dragoste și iubire, pentru ceea ce susțin, mă cert cu toată lumea. Bă, când arunci cu noroi mi se pare mult. Nu a mai fost să fie, de ce mă ataci? Am văzut acum câteva zile, numai tâmpenii spune. Dacă aș sta să le dezvolt, i-aș da motiv să apară la televizor', a mai spus Pepe.

Sursa Foto: Facebook, captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter