Șerban Huidu se retrage de la Cronica Cârcotașilor! „Ceea ce aveam eu de demonstrat s-a cam încheiat”

Publicat pe

Șerban Huidu a luat o decizie radicală, în ceea ce privește cariera sa. Prezentatorul TV a dezvăluit că se retrage de la „Cronica Cârcotașilor', emisiune pe care o prezintă de peste două decenii. Totuși, menționăm că Șerban Huidu renunță doar la postul de la pupitrul emisiunii, ocupându-se de aceasta în continuare, chiar dacă din spatele camerelor de filmat, în calitate de producător.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Șerban Huidu se retrage de la Cronica Cârcotașilor, iar fanii sunt total luați prin surprindere! Vestea a apărut ieri în presa mondenă și, după 20 de ani de când a început să prezinte emisiunea de la Prima TV, Șerban Huidu va ceda pupitrul de moderator al emisiunii. Acest proiect este cel care i-a adus faima lui Șerban Huidu, motiv pentru care nu va renunța complet la emisiunea satirică. Bărbatul se va asigura de buna funcționare a lucrurilor, din spatele camerelor de filmat.

Printre motivele pentru care Șerban Huidu a luat această decizie se numără, potrivit spuselor sale, plafonarea. Prezevntatorul TV a dezvăluit că simte că și-a îndeplinit scopul și că nu mai are ce să demonstreze, în rolul pe care îl joacă. Totuși, este pregătit să își arate cunoștințele din spatele camerelor de filmat, pentru că nu are de gând să renunțe la decizia luată.

Citește și: Șerban Huidu, dezvăluiri-șoc după accidentul cu trei morți, din 2011: „I-am zis lui Marian Godină să mă împuște!”

Citește și: Șerban Huidu îi ia apărarea lui Laurette în scandalul cu bătaia: „Mă șochează femeile care se bucură. Cum să spui că e vina ei?”

Citește și: Șerban Huidu și Mihai Găinușă, încă rivali după 7 ani! Cum i-a afectat despărțirea pe plan financiar

Citește și: Dani Oțil, în conflict cu Șerban Huidu: „Ai destule pe cap, mai importante decât să mă cerți pe mine!”. De la ce a pornit scandalul

De ce nu va mai prezenta Șerban Huidu emisiunea Cronica Cârcotașilor

„Am decis să fac acest pas fiindcă eu consider că ceea ce aveam de demonstrat pe sticlă s-a cam încheiat. Acum a venit timpul să demonstrez că mai am ceva de spus şi în afara acesteia!', a declarat Șerban Huidu, pentru Playtech.ro.

Deși este conștient de impactul pe care televiziunea, rețelele sociale și expunerea datorată tehnologiei le au în momentul de față, Șerban Huidu este fericit cu decizia luată.

Șerban Huidu se retrage de la Cronica Cârcotașilor! „Ceea ce aveam eu de demonstrat s-a cam încheiat'Șerban Huidu se retrage de la Cronica Cârcotașilor! „Ceea ce aveam eu de demonstrat s-a cam încheiat'

„Să spui azi acest lucru, în condiţiile în care sticla televizorului şi influenţa din zona Youtube e încă foarte puternică, poate părea uşor în contratimp. Dar îmi asum pe deplin cele stabilite deja şi cunoscute, de altfel, de întreaga echipă.', a mai precizat Cârcotașul.

Șerban Huidu nu și-a dorit postul de prezentator! „Scriam textele, dar…'

Mai mult decât atât, noi amănunte despre rolul pe care Mihai Huidu îl joacă de 21 de ani la Cronica Cârcotașilor au ieșit la iveală. Bărbatul a explicat că prezentarea emisiunii nu a reprezentat o miză pentru el. Mai mult, nici măcar nu și-a dorit acest post, iar singurul motiv pentru care a acceptat este mesajul pe care emisiunea a încercat în tot acest timp să îl transmită. Dat fiind faptul că el este cel care se ocupa de scrierea textelor, Șerban Huidu a fost convins că poate să transmită mesajul acestora în maniera ideală.

„Tipul acesta de emisiune este nu doar copilul meu de suflet, ca să zic aşa. E mai mult. Eu l-am început şi iniţial se numea , fiindcă eram doar eu. Pe vremea aceea, ca şi azi, într-un fel nu-mi doream să prezint emisiunea. Scriam textele, dar fiindcă mesajul pe care doream să-l transmit nu era bine înţeles, am decis să vin în faţa camerei şi să fac nu doar pe producătorul, ci şi pe prezentatorul.

În 2014, când am revenit la prezentarea ei, am făcut-o fiindcă situaţia impunea acest lucru. O parte din vechea echipă plecase şi atunci a trebuit să fac acel pas. Astăzi, situaţia este cu totul alta. Iar eu voi mai apărea în faţa sticlei doar atunci când voi avea ceva important de spus.', a adăugat Șerban Huidu, în încheiere.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter