Survivor 4 iunie. Albert se accidentează grav: "Am călcat strâmb rău de tot"

Publicat pe

Ediția din 4 iunie Survivor vine cu tensiuni mari în echipa Faimoșilor, dar și cu o accidentare gravă a lui Albert Oprea pe traseu. Războinicul calcă strâmb, în efortul său de a termina cât mai repede traseul, dat fiind că doar câteva secunde pot face diferența la finalul jocului. Orice punct contează în jocul pentru imunitate!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Tensiunile sunt în creștere în echipa Faimoșilor. Ștefan Ciuculescu a observat o schimbare majoră după unificarea echipelor. Zanni s-a apropiat tot mai mult de Adelina, fapt ce, în viziunea fotbalistului, a contribuit la schimbarea stării lui Sebastian Chitoșcă. Cu toatea acestea, Sebi neagă afirmațiile făcute de colegul său.

Survivor 4 iunie. Albert se accidentează grav: "Am călcat strâmb rău de tot"Survivor 4 iunie. Albert se accidentează grav: "Am călcat strâmb rău de tot"

Tensiuni în echipa Faimoșilor la Survivor

„Starea lui Sebi s-a schimbat de la unificare. Mă așteptam la asta pentru că Zanni, așa cum a spus-o și el, s-a apropiat puțin mai mult de Adelina', a spus Ștefan Ciuculescu.

„Ce ai spus, mă? Că eu mă simt singur?' , a venit imediat și replica lui Sebi.

„În momentul de față, ceea ce transmite Adelina îl gâdilă la timpan', a mai ținut să transmită Ștefan.

La rândul ei, Adelina a subliniat „are și ea o părere, pe care vrea să o exprime'.

Când am simțit că ai greșit am venit să își spun între patru ochi', intervine și Zanni, care atrage o nouă replică a lui Ștefan Ciuculescu:
„Au început să iasă firele, câte un fir, câte un fir…'.

Albert Oprea se accidentează la Survivor

De departe, însă, cel mai tensionat moment din ediția de vineri de la Survivor este accidentarea lui Albert Oprea. În „goana' după puncte, concurenții dau totul pe traseu pentru a ajunge înaintea adversarului la final.

Energia jocului este la cote înalte! Fracțiuni de secunde vor face diferența. Deplasarea pe traseu este extraordinară! Ce duel avem aici! Ce spectaculos!', observă prezentatorul Daniel Pavel.

De data aceasta, Albert Oprea se alege cu o accidentare gravă, după ce a călcat strâmb pe traseu: Am călcat strâmb rău de tot!', susține el, vizibil îndurerat.

Citește și: Cucu, adevărul despre relația cu Zanni la Survivor:„A fost singurul care…'

Citește și: Sorin Pușcașu de la Survivor îi declară război lui Alin Sălăjean:„O fetiță care n-a avut curaj să se lupte cu mine față în față'

Citește și: Șerban Huidu se retrage de la Cronica Cârcotașilor!„Ceea ce aveam eu de demonstrat s-a cam încheiat'

Citește și: Emilia Popescu a avut COVID-19! Cum se simte acum actrița:„Încercam să mă calmez, dar…'/ EXCLUSIV

Ce se întâmplă între Adelina și Zanni la Consilul de nominalizare

După ce toate semnele au arătat că s-au apropiat destul de tare, după unificarea echipelor, se pare că lucrurile se schimbă radical între Adelina și Zanni.

Pentru că ești de câteva zile aici nu ai cum să pornești tu un show', va spune Zanni, care va primi și o replică din partea Adelinei: Dacă căutam să devin faimoasă erau multe alte… '.

Wow!, va exclama Sebastian Chitoșcă după spusele Adelinei, în timp ce Zanni va da o replică dură: E „joc pierdut' cu tine.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter